tisdag 11 augusti 2015

Ledighetslängtan

Igår blev några möten bokade. Bl.a. ska vår nya LSS-handläggare komma på hembesök på torsdag. Hon vill ju gärna träffa Sandra, förstås, men Sandra klarar inte sånt och har aldrig träffat några handläggare eller knappt läkare som ska skriva intyg heller, mer än mycket kort och anpassat isåfall. Nu går det ju att få sig en bild av damen ändå, eftersom det finns en änglavakt i rummet bredvid där hon jobbar med sina assistenter. Så det får bli på det viset handläggaren får ”träffa” Sandra innan vi föräldrar ska ha ett möte med henne.


Vi behöver diskutera Sandras situation och se vad handläggaren har för förslag på framtiden. Sen ska vi även söka ännu ett dygn korttids, för just nu hinner vi bara med det mest akuta här hemma på den lilla ledighet vi har. Eftersom Sandra är i huset på dagarna så är vi ju lite begränsade, som ni förstår. Ett dygn till vore bra så vi hinner ikapp, och faktiskt kan känna oss lite lediga också. Innan vi har assistenter som täcker behoven blir det extra kännbart förstås, men vi tror att vi behöver ett dygn till även när vi har full bemanning.

Vi hoppas att det går att lösa på nåt sätt, men det lär inte bli aktuellt förrän till årsskiftet hursomhelst. Det är fler saker som måste klaffa innan det blir bestämt om det ens går igenom.

Idag blir det ett annat möte under fm, men sen är vi lediga resten av dagen. Städning och handling klarades av igår så vi ska nog hinna med oss själva lite. När Sandra har åkt till korttids tänkte vi passa på att grilla medan det fortfarande känns sommar i luften.

Jag har lite inköp att göra, och väldigt lite tid dom närmaste dagarna, men vi får se om jag tar det i em eller skjuter fram det nån vecka. Det är inte jätteakut... (allt är relativt). Vi brukar dock inte skjuta fram saker, eftersom vi sällan har den tid vi trodde att vi hade när den planerade dagen kommer ;)

Fram till den 24:e är jag bara ledig 1,5 dag (om jag räknar in möten) och det finns ju som bekant annat som ska göras på ledigheterna också. Jag har ingenting emot att jobba, men vi jobbar ju på helgerna också och problemet är att vi inte hinner göra nåt annat då. Så ja… ett dygn korttids till skulle underlätta en del, faktiskt.


Nej, nu ska jag slappa lite innan dagens möte. Må så gott!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Håller tummarna för att det ska gå igenom så ni får en lite andnings paus 💗💗💗