fredag 7 augusti 2015

Otroligt


Det verkar som om Sandra återhämtar sig, trots att hon har varit på jobbet hela veckan. Stor eloge till världens bästa assistenter! Som anpassar så bra efter Sandras ork och dagsform. Tack vare dom, och anpassade lokaler (!) så funkar det ju. Vad är det som cheferna inte fattar, liksom? Dom har misslyckats i två år, på tre olika ställen och vi vänder det på en vecka! Med sjuka, dessutom. Hoppas cheferna läser min blogg och har nån liten fungerande hjärncell, så dom kan göra rätt när nästa person kommer och behöver stora anpassningar.

Nu ropar vi inte hej än, det vänder snabbt med Sandra och hon kan fortfarande däcka. Det är ju trots allt många förändringar för henne och ibland måste man bara ta sig igenom och köra på för att få det nya att bli vanliga rutiner. Bakslag och sjukor är vi beredda på, men en enorm skillnad på hennes trygghet, ork och mående ser vi ju.


Idag har Sandra ledigt men det beror inte på att hon behöver det, utan på att vi ska ha planeringsdag på fm. Sen tror jag ju inte att det är till skada för henne heller, eftersom hon ju faktiskt har varit trött-sjuk i veckan. Men det finns en risk att hon blir mer stressad av att vara hemma och längta till måndagen, än att jobba.

Allt är förberett här hemma så Göran och Sandra ska klara sig själva, och är det nåt så finns det ju tre assistenter (om jag räknar mig själv) i källaren som kan rycka in ;) Det brukar kunna gå bra att vara själv med Sandra kortare stunder, så länge man inte gör nåt. Och eftersom hon har varit sjuk, så blir det lagom med film och klippa för henne. Och matlådan är förberedd, bara att köra in i micron. Så händer inget oförutsett så går det bra.

Vi andra ska gå igenom hur den nya verksamhets-starten har gått. Vad som funkar bra och om nåt behöver ändras. Sen ska vi planera schemat och försöka få vettiga dagar med lagom utmaningar. Lite långsiktliga mål och vägen dit. För än så länge har vi ju mest koncentrerat oss på att få igång verksamheten och få in nya rutiner.


Ja, hörrni… Det ordnar sig igen. Så himmelens skönt! Jag önskar er en kanoners helg!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Kramar om och håller tummarna för att allt fortsätter i samma spår 💗💗💗