söndag 9 augusti 2015

Söndagshälsning

Frissabesöket igår gick bra, även om det alltid är mer eller mindre skört med sånt för Sandra. Damen var piggelin hela dagen och allt flöt på som det brukar på lördagar. Längtan till måndagen har hon förstås, men det övergick inte i gnäll och tjat som det annars kan göra. Söndagar brukar vara den tråkigaste dagen om man frågar Sandra, så den brukar bli skörare, men vi får se. Vi har en plan som vi tror hon kommer gilla.

Solen skiner och vi ska äta kyckling, så planen är att vi grillar. Det har minsann inte blivit många tillfällen i sommar, av olika skäl. Mest pga vädret, men också på Sandras saknade ork. Ja, och att vi har haft en hel del annat att greja med i sommar…


Jag har knappt varit ute alls och blir påmind om det varje gång jag går utanför dörren. Som när man känner dom första värmande solstrålarna på våren ungefär. Det luktar sommar och jag har inte hunnit med riktigt. Nu är inte jag så väderberoende, jag har liksom sällan tid att bekymra mig över sånt, men när jag väl känner sol och värme så känns det gott och jag hoppas jag hinner njuta av det lite innan hösten kommer. Det börjar iallafall ordna upp sig med ledigheterna igen, bara en sån sak :)

Ja, jag har inget vettigt att komma med just nu.. Egentligen har jag massa tankar men jag har ingen ordning på dom riktigt, så det blir nog inget bra inlägg om jag försöker sätta dom på pränt. Det kommer väl så småningom, när det börjar reda upp sig i huvet. Just nu är jag mest tacksam och glad över att Sandra mår bra igen och att hon har världens bästa assistenter :)

Men det är en lång väg kvar innan jag kan dö med frid i kroppen. Och jag är inte riktigt klar med kommunen än, faktiskt.


Nåja, jag önskar er en superhärlig dag! Må så gott.

.

Inga kommentarer: