söndag 6 oktober 2013

Sovmorgon, tandagissel och goda råd

Jaha, då kom migränen som ett brev på posten. Det var ju ganska väntat, men jag håller den i schack med hjälp av tabletter, så livet funkar ändå J

Sandra tog en två-timmars sovmorgon igår, och det var välbehövligt, men räckte inte så vi sänkte kraven och tog det så lugnt vi kunde. Hon längtar till ridningen imorrn, så vi satsar på att orken är tillbaks till dess. Det brukar räcka med en helgvila, så det ska nog gå bra.


När hon åt chips igår kväll så började hon prata om tandpetare, men jag tänkte inte så mycket mer på det. Hon babblar rätt ofta om allt och inget och gärna i samma andetag, så det var inget konstigt. Jag tänkte mest att hon hade hört eller sett nåt nånstans som hon kom på plötsligt.

Men så när jag skulle borsta hennes tänder, så fick jag inte borsta på ena sidan… Måtte det inte vara tandvärk på G nu. Det blir ju en procedur med specialisttandvården isf, och nu vill vi ju helst att inskolningen ska bli klar. För allas skull.

Sandra fick en tid dit här i dagarna, som jag ändrade just därför. Och eftersom det bara var en undersökning det handlade om så skulle vi få en ny kallelse nästa år. Det skulle vara perfekt det, men får hon problem så måste ju så klart det gå före. Vi hoppas att det bara är nåt som går att åtgärda med den där tandpetaren. Hon var iaf för trött för att jag hade kunnat tagit reda på det igår.


HÄR är en superbra länk med några råd som är bra att ha med sig när man träffar personer med Aspergers syndrom eller autism. Och eftersom dessa fina människor finns överallt runt oss, och faktiskt alla på ett eller annat sätt nån gång (eller snarare fler gånger) i livet kommer i kontakt med personer som har npf, så ska alla läsa dom här små tipsen! Dela sen vidare!

Och Bellan… Giraffer hade ju varit hur coolt som helst, men jag tror att det är lyftkranar på väggen i Sandras rum J


Hare bäst!

.

Inga kommentarer: