onsdag 23 oktober 2013

En ganska vanlig ledighet

Igår fick vi lite nytta gjord och ärenden avklarade, och smidigt gick alltihop så vi var klara nån gång mitt på dan.

Bl.a. var vi på sjukhuset och gick igenom Sandras öronproblem, som troligtvis är tinnitus. Tyvärr på ett sätt, förstås, eftersom det inte direkt går att göra nåt åt det, men ändå skönt att veta det. Att det är ofarligt och att vi har gjort vad vi kan.

Sen fick vi en liten aha-tanke, nämligen att hennes yrselproblem kan ha ett samband med öronproblemen. Troligtvis går det fortfarande inte att göra nåt åt det, men det känns ju alltid bättre med nån slags förklaring.

Efter det, och lite råd, så hade vi några ärenden och inköp att klara av. Bl.a. ett par höst-kängor till Sandra som behöver nåt mellan gympaskor och vinterstövlar.


Och eftersom hon älskar skor så kommer hon bli glad och nöjd när hon får dom i eftermiddag.

Ja, sen var det ju veckohandlingen också, innan vi åkte hem och njöt ledigt. Eller, Göran njöt just inte så mycket ledigt, för det var en del pyssel här hemma att fixa med, men jag njöt ledigt iaf.

Göran har lite som ska åtgärdas med väggen runt ett rör till kaminen och mitt i alltihop så blev det problem med ett element också. Så medan han svettades med det så svettades jag i bastun, det gäller bara att man fördelar sysslorna rättvist och bra i ett förhållande, har jag hört… ;)


Lite senare slappade vi i tv-soffan, mer för att just slappa än att titta på tv, för det var inte så mycket att se igår. Skön är den stunden hursomhelst och gott var det.


Och Sune intog sin favvo-plats i väntan på att få lite räkor.


Idag har vi inga planer, och det är ju alltid skönt. Jag har fått lite rapporter om en ganska trött tjej i skolan, så vi är lite beredda på det när hon kommer hem. Vi får väl se om hon orkar hela veckan.

Ha det så bra!

.

Inga kommentarer: