söndag 31 januari 2016

Den som väntar på nåt gott…

Tack för kommentarerna igår. Det var väl precis det jag menade, övermäktigt och massor att få ordning på, haha ;) Men vi har kommit ganska långt med allt det där, trots allt. Vissa dagar känns allt bara för mycket och för kaotiskt. Andra dagar vet jag att det kommer ordna sig. Sandra har ju världens bästa assistenter och vi är så tacksamma över mycket. Det är bara det att allt är så nytt för oss alla, och det tar tid att hitta ett sätt som funkar för just oss.

Det är ju inte så konstigt att tankarna svämmar över ibland. Särskilt nu, när det är väldigt mycket som vi måste få ordning på, och jag vill att allt ska gå fortare än vad Sandra fixar. En sak i taget så ska det säkert bli bra tillslut. Jag får väl leva länge, helt enkelt…

Efter mötet i onsdags kom jag iallafall på en viktig sak som måste med i IP, nämligen att någon som känner Sandra väl alltid ska vara med, och bli lyssnad på. Vilket inte kommer vara samma person som en Godman i framtiden.


Kommande vecka fick ändrade planer, och en efterlängtad (trolig) rolighet skjuts fram till veckan därefter. Vad det är berättar jag när jag vet säkert att det blev som vi hoppas. Det gör just inte så mycket, för vi har att göra ändå. Men idag blir det iallafall en lugn söndag.

Må fint!

.

Inga kommentarer: