onsdag 13 januari 2016

Fast i träsket

Tack till Anonym för tipset om lathunden för IP, den har jag laddat hem och skrivit ut. Nu är det en massa andra turer att gå igenom med den här kommunen först, så vi får väl se om det blir nån IP eller inte. Datum för möte fick vi igår, dock inte IP-möte som vi hade bett om… Men jag avvaktar med att skriva mer om det innan vi vet nåt, för just nu håller vi på att kolla upp lite saker här och var. Vi har även fått lite nyttiga paragrafer från FUB som jag också har skrivit ut, stort tack!

Det är då själva fan att Sandra inte kan flytta till en bättre kommun, utan är fast här där dom nedvärderar personer som henne å det grövsta :(


Nåja, skit i det nu! Vi hade en mysig ledig kväll, efter allt tjafsande, och det får ta störst plats för vår del. Det blev bakpotatis i tv-soffan och vi njöt av ledigheten. Jag fick champagne av Göran, men sparade den till en annan dag eftersom vi hade hällt upp lite rödvin.

Sandra hade en skör dag igår, men kom iväg till korttids iallafall. Tack till bästa assistenterna som redde ut låsningarna så bra, ni är fantastiska! Det vet ni va?!! Hur damen mår idag, och har mått inatt, vet jag inte än, men vi får väl se hur resten av veckan går.

Vi har en del ärenden att göra, men skjuter nog fram dom till nästa ledighet. Det har nämligen kommit en massa snö som måste skottas bort om vi ska undvika att det blir iskana på ”hela halva tomten” Vi har en väldigt opraktisk vintertomt som i stort sett består av en stor backe mellan vägen och garaget. Så vi måste skotta alltihop och har ingen tomt kvar att lägga all snö på.

Dessutom måste Sandra gå i den backen när hon ska mellan hennes bil och hennes jobb. Och hon kan inte gå alls om det är halt, eller ser halt ut. Särskilt inte när hon är skör. Och broddar hjälper inte eftersom hon inte förstår att det hjälper utan är lika rädd oavsett.

Långtråkigt har vi iallafall inte ;) Må så gott!

.

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Usch vad ni får kämpa :(
Under mina år inom korttids och som PA så vet jag hur mycket de flesta föräldrar får kämpa för sina rättigheter, men tycker det verkar vara mer för er.. att det överhuvudtaget skall behöva kämpas för ngt som lagstadgat och är ens rättigheter.. Otroligt korkat!!!

STOR kram Mia