torsdag 7 januari 2016

En vanlig dag

Sandra mår bättre igen. Gårdagen fungerade utan låsningar och utbrott även om damen var trött. Assistenterna la ribban på en lagom nivå och allt funkade smidigt och bra. En nöjd tjej orkade hela dagen och somnade gott i lite mer normal tid än kvällen innan. Orken har ju inte riktigt återvänt efter vårens bravader, men det är mycket bättre. Och dom svackor och sjukor hon får pga trötthet går över mycket fortare nu.

Göran och jag tog en skön, men isande kall prommis igår. Det blev ingen långpromenad, precis, men det var skönt ändå. Kameran var med, men jag behöll dom tjocka vantarna på hela tiden, så den blev inte använd.

Sen smidde vi nya tankar och planer inför framtida lösningar, men mer om det när vi vet vad det blir.

Från en tidigare, inte riktigt lika isande prommis

Idag ska Sandra jobba med sina assistenter, Göran åker troligtvis och köper ved och själv ska jag dammsuga och kanske försöka sova lite. Jag somnade inte förrän det började bli dags att vakna i morse, nämligen. Jag är glad att det inte är nyårsafton den här gången, och ca 20 timmars arbetspass efter en sån natt. Men det gick ju det med. Sen tar vi iallafall helg. Eller, Sandra tar helg, Göran och jag jobbar ju förstås till på måndag då det är vår tur att helga igen.

Sandra är ledig på fredagar nu, för vi har lite kort om personal en period. Det innebär att jag blir ledig mer sammanhängande, så jag tackar dom fina assistenterna för den lösningen ♥

För övrigt har jag ju inte så mycket att komma med nu. Vi väntar på att få besked om datum för den Individuella Planen från kommunen och det ska bli intressant hur dom ska förhala det på bästa sätt… Och hur dom ska slinga sig från ansvar när vi väl får en plan gjord. Men det återkommer jag om när nåt händer.

Nu önskar jag er en bra dag. Ta hand om er och varandra.
Må så gott.

.

1 kommentar:

Tina sa...

Skönt att hon mår bättre <3 ni är fantastiska <3 kramar om massor