tisdag 26 januari 2016

Ditt och datt

Det blev lite gjort igår, en del ärenden och lite städning, minsann. Och, inte minst, VAF i tv-soffan (VårdAvFörhållande) med ett glas vin och bakpotatis. Just den där tv-stunden är så skön, tycker jag. Det spelar egentligen ingen roll om det är nåt att se, att bara slappa där är så avkopplande på nåt vis.


Efter frågan om att skänka en slant så finns det ett konto i högermarginalen nu. Om Sandras verksamhet ordnar sig på nåt sätt, att kommunen tar över eller hon får nån ersättning via F-kassan, så tar jag bort kontot. Jag vill absolut inte tigga, och gör inte det heller. Men om nån frågar, och vill ge en slant, så vill jag ändå ge den möjligheten. Djupt tacksam över omtanken.

Idag ska jag njuta i frissastolen på förmiddagen, och i eftermiddag är det ett möte inbokat med assistansbolaget. Vi ska gå igenom lite tider och schemaändringar inför kommande planeringar.

tesse undrar vilken kommun vi bor i. Jag vill inte skriva vart vi bor, och jag är inte helt säker på att det är enda orsaken till att det ska vara så svårt för oss. Vi bor inte i nån bra kommun, men såå illa är det inte för alla. Det finns bra människor som har valt rätt jobb i en del verksamheter här också. Det största problemet för Sandra är att hon inte passar in i dom verksamheterna. Hon behöver specialanpassning, och cheferna i kommunen anser att alla kan anpassas in i dom verksamheter dom erbjuder.

Jag rekommenderar dig, tesse, att kontakta den kommun du tänkt flytta till, och ta reda på så mycket som möjligt om anpassningarna just ditt barn behöver. Det går att googla fram lite listor över kommuner i landet också, så kolla runt lite är mitt råd.


Jag önskar en fin dag.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Som fd bankanställd vill jag bara säga att clearing nr på bankkontot säger vilken stad som kontot är öppnat i. Tänkte på det iom att du skriver i texten att du inte vill avslöja vart ni bor. Vet inte om så många tänker på det men nu vet du iaf. mvh Charlotte