söndag 24 januari 2016

Goda humör och arga drömmar

Det strålande humöret fortsätter och vi njuter av det. Igår morse, när Sandra vaknade, sa hon ”Varför mamma tjafsa om dragkedjan när jag sover?” Det är ju svårt att veta vad hon syftar på, om det är en händelse för länge sen, för sånt poppar upp då och då, eller om hon faktiskt hade drömt.

Eftersom hon sa det direkt när hon vaknade, och att jag hade tjafsat när hon sov, så antar jag att det var en dröm. Hur förklarar man vad dröm är, liksom?! Sandra vet troligtvis inte riktigt skillnaden på fantasi och verklighet och vad en dröm är kan hon ju inte veta. Så länge jag inte är 100% säker på att det är en dröm hon har haft, så vet jag ju inte heller om jag förklarar rätt för henne.

Det känns lite sådär om hon har drömt att jag har gjort nåt dumt, som att bli arg över nåt, t.ex. när det inte har hänt på riktigt. Men hon nöjde sig iallafall med mitt försök till förklaring på att hon nog drömt, och att det man tänker när man sover inte har hänt på riktigt. Hur mycket hon förstår av det vet jag dock inte.

Det var inte bara hos Sandra jag spökade igår natt, även i Görans drömmar hade jag härjat runt, så han vaknade och var skitarg, haha! Jag hade tydligen släppt in nån konstig prick som skulle byta glödlamporna medan Göran var hos tandläkaren. Så när han kom hem funkade inte lyset. Men jag hade varit så nöjd för han hade minsann dammat lamporna också. Själv sov jag gott hela natten och var ovetande om allt jag ställde till med både här och där ;)


Anonym undrar om det går att skänka en slant till Sandras verksamhet. Vad omtänksamt av dig att fråga, tack. Jag vill ju inte be om pengar, men vill man så får man så klart bidra. Då kommer jag isåfall att skriva i bloggen vad pengarna gått till, och hur det gagnar Sandra i verksamheten. Stort tack för omtanken hursomhelst. Jag har i dagsläget inget konto, men det går bra att skriva mailadressen i en kommentar som jag inte publicerar, så skickar jag info den vägen.

Må så gott.

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Men Nina då, så du busar till det om nätterna,
Du får väl försöka vara lugn natten som kommer så att dina kära får sova gott. Skönt att du fick dun skönhetssömn i vilket fall.
Var rädd om er alla och ha en fin söndag. Saknarkramar