lördag 2 januari 2016

Segt

Tyvärr blev det inte nån vidare sovmorgon igår. Sandra sov visserligen lite längre än vanligt, men med tanke på när hon somnade så var det på tok för lite, vilket också märktes på ork och humör.

Men med så få krav som möjligt så klarade vi av dagens bravader utan större utbrott. Det känns skönt att det snart är vanlig vardag igen. Anpassningar och bästa assistenterna gör att vi kan lägga vår energi på att få framtiden tryggad för Sandra. Här och nu flyter ju allt så bra det bara kan. Vi är väldigt tacksamma över det!

Hur lång vägen blir innan framtiden också funkar vet vi inte, men jag lär hålla er uppdaterade. Svar från IVO väntas i januari, och om kommunen har lyckats ljuga igen står vi kvar på ruta ett och stampar. Om IVO istället har utrett ordentligt så har vi förhoppningsvis kommit framåt en bit. Vi väntar med spänning, men är inte särskilt hoppfulla. Av erfarenhet.

Nog om det för nu. Sist vi var ute med husbilen så gick dörren i baklås, och snacka om säkerhetsdörr! Det gick inte att bryta upp det öht, och det är ju bra. Så länge det fungerar och man inte blir inlåst...


Det gick inte att laga utan Göran håller på och försöker hitta nån lösning så vi kan använda husbilen framöver, utan att behöva hoppa in och ut genom passagerardörren. Igår satte han dit nåt provisoriskt så det iaf går att låsa dörren. Utifall vi får för oss att åka hemifrån på lite ledighet, eller så.

Annars har vi några andra ärenden att fixa på hemmaplan nu i januari, så vi får väl se vad som hinns med. Vi har ju bara två dygn på oss till både ärenden och ledighet, så vi måste välja lite ibland. Det räcker ju med ett frissabesök mitt i ledigheten för att vi inte ska hinna åka iväg.

Vi hoppas iaf att Sandra ska pigga på sig nu i helgen, så hon orkar med en ny vecka med jobb och korttids sen. Hur det än är så behöver vi vår ledighet, oavsett om vi njuter ledigt eller får ärenden gjorda.

Sovmorgon blev det inte idag heller, så här är full rulle sen ett tag.
Må så gott!

.

Inga kommentarer: