måndag 18 januari 2016

Ledighetsmåsten

Så var det vardag igen, vart tar tiden vägen? I den här takten är det snart högsommar, vilket inte gör så mycket, iofs ;) Idag ska vi veckohandla och överst på listan står tulpaner. Det är något som gör mig glad, när det är januari och börjar bli tulpan-tid. Det allra första lilla vårtecknet. För mig iallaflall :)


Förutom veckohandlingen får vi väl se hur många av ärendena vi hinner. Dom flesta ärendena måste göras i en annan stad som ligger åt ett annat håll, nämligen.

När assistenterna har kört Sandra till korttids i eftermiddag så ska vi iallafall ha personalmöte, och det är en hel del punkter vi ska gå igenom. Men sen är vi lediga ända till onsdag eftermiddag.

Det blir väl lite städning i vanlig ordning. Sen vet man aldrig vilka ”överraskningar” som dyker upp från olika håll. Kanhända blir det en del telefonsamtal också, det brukar ta sin tid. Vadsomhelst kan hända i den här kommunen.


Mer vet jag inte just nu så jag önskar er en fin vecka och återkommer så snart jag kommer på nåt att skriva om. Undrar ni nåt så får ni gärna fråga :)

Må så gott!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Ska läsa ikapp här ganska omgående... Slänger in en massa kramar så länge.

Kram, kram i stora lass ♥
//Bellan