fredag 1 juni 2012

Lite trötta

Jösses, det blev frukost i rekordfart igår. Tänk för nåt år sen när det gick så trögt, hon kunde sitta vid frukostbordet två timmar ibland! Igår…? Tror hon var klar på en kvart! Kan det vara för att det är godare när man har valt själv, kanske?! :) Ja, det är ju för tidigt att utvärdera det, men än så länge verkar det kanon med ett frukost-schema.

Morgonen var bra och mycket tid blev det över eftersom frukosten gick så fort. Sandra längtade till skolan och kom iväg utan problem.

Sen hade Sune ner en blomkruka och sist när Göran satte tillbaks krukan (det är samma varje gång) så sa jag att jag inte tänker sopa upp den en gång till. Det gjorde jag inte heller, så tillslut tog Göran fram dammsugaren och drog runt i hela huset när han ändå var i farten.


Själv knaprade jag Alvedon och drack kaffe, vilket jag tycker var alldeles lagom en dag som igår. Jag gjorde faktiskt inte speciellt mycket nytta alls, mer än den vanliga förberedelsen.

Solen tittade minsann fram lite på förmiddagen så jag passade på att gå ut och fota blommorna som hade slagit ut så fint.

Ädelsyrén - min absoluta favorit som jag fick av en god vän
för ett par år sen, och i år blommar den för första gången.

Sen fick jag paket från min fina vän Mona. Lite ”Jag tycker om dig-saker” som gjorde mig extra glad just igår. Inte för att jag inte var glad, men jag var lite trött och hade ont i skallen, så det kändes lite extra gott med paket då, faktiskt :) Tack fina Mona!


Giraffen var full med små lappar där det stod olika visdomsord blandat med lite personliga hälsningar och kramar. Giraffen hade hon bett en av sina vänner virka. Till mig! Glad blev jag! :)


När Sandra kom hem hade jag sprängande huvudvärk som inte lindrades ett dugg, trots för många Alvedon. Inte blev det bättre av humöret damen hade med sig hem heller… Hon var trött, minst sagt. Men vi satsar väl på skoldag idag ändå, eftersom det ju snart är sommarlov. Fredagar är lite kortare och sen är det ju en helg att vila på.

Jag vet inte hur vi bar oss åt, men det blev inte ett enda utbrott av all tröttheten och det får man väl vara mer än nöjd med. Idag mår jag lite bättre, än så länge och jag hoppas huvudvärken har värkt klart för denna gång, även om den ligger på lut. Det blir nog en slappardag idag med.


Jag önskar er en skön fredag hursomhelst!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, den där sista bilden på Bellisarna...den är ju bara alldeles underbar!!!
Skönt att Sandra klarade kvällen så bra trots att hon var så trött, och skönt för den där huvudvärkande mamman ;)
Hoppas att du får en bra dag idag, men klar skalle och inga måsten då!!!
Och vilken liten söt Giraff du fått..kan tro den satt fint, både på bänken och i hjärtat :)
Stor kram till dig

Maritha sa...

Men vilken underbar present från fina Mona du fick :o))

Så mycket fina blommor du har att fota redan!!!

Skönt att det blev en lugn kväll och hoppas dagen blir lika fina, utan huvudvärk!!!!!

Fredagskram Maritha

Tina sa...

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!!!!!!!!!!
(fina kort!!)

Annika N sa...

Så mycket fina bilder :-)

Ha en superfin helg finaste Ninan !!! Kram Annika

Annelie L sa...

Jag antar att du blivit av med huvudvärken vid det här laget, för det verkar inte bättre en att jag har tagit över den. Men det gör inte så mycket, jag har ju inte så mycket att göra, jag har jobbat klart för dagen och nu väntar två dagar ledigt.
Kan det vara så att Sune tycker att just den blomkrukan står i vägen på något sett.....eftersom det alltid är den som åker i backen.
Underbar present du fick av fina Mona, hon vet hur hon ska glädja dig <3
Önskar er en lagomhelg så att ni inte är allt för trötta till
er ledighet.
Kramar //Annelie