måndag 18 juni 2012

Pysseldagen

Helt otroligt så lugn Sandra har varit hittills, trots lov och trots ledig och hemma sen skolavslutningen i torsdags, och trots regn och inneväder. Det har funkat jättebra hela tiden!

Igår hade vi en riktig pysseldag. På förmiddagen ville Sandra lyssna på sin spellista i min telefon, hon tycker att det är lite coolt att hennes musik finns i den, nämligen :)

Så ville hon göra halsband, och när hon gör nåt, så gör hon det ordentligt. Så det tog hela förmiddagen, och blev många halsband gjorda. Det är faktiskt så att vi återanvänder, för hon gör och gör och gör, tills det liksom svämmar över. Så jag knyter upp och häller tillbaks pärlorna igen, till nästa gång.


Göran börjar bli förkyld så han orkade inte ta eftermiddagen igår. Sandra ville pyssla så det gjorde vi, förstås. Många fina teckningar med pärlor och glasstenar. Åh så vackert det blir, sa Sandra, och det kan jag ju hålla med om.


Den här döpte hon till ”Igelkottaskinnet” eftersom hon hade gjort en igelkott på den (det som syns överst på teckningen) Fyndigt! :)

Sune ville förstås vara med, i vanlig ordning… Men han blev utstängd från köket ett tag, för det var helt omöjligt att passa honom samtidigt som Sandra behövde hjälp. Han är liksom lite mycket katt överallt ibland…


Idag är det fritids och korttids som gäller och Sandra kommer inte hem igen förrän på onsdag strax efter två. Vi pratade lite förut om att åka iväg med husbilen, men eftersom Göran håller på att bli sjuk, så bestämde vi oss för att vara hemma istället. Lite småärenden beroende på hans ork, men annars har vi inget för oss och det är rätt skönt det med.

Jag får väl önska er en fin vecka! Stort tack till er som kikar in här, och ännu större tack till er som skriver några rader, det betyder mycket att få lite respons.

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fina grejor ni pysslat fram, eller Sandra ska jag väl säga förstås. Skönt att hon gillar pyssel. Sonen hemma har tyvärr tröttnat på det, och jag som gillar att pyssla..nåja, det blir väl nya intressen.
Fint igelkottaskinn =)
Trist att Göran är hängig så ni inte kommer iväg en sväng, men det går ju att njuta ledigheter hemifrån också.
Kram på er och krya på mannen

Maritha sa...

Så mycket fint hon gör damen :o))

Men så synd att Göran håller på bli sjuk, men som sagt man kan njuta ledigt hemma också <3

Vad skönt för er att det inte blivit stress av ledigt för Sandra!

Ha en fin ledighet vännen <3

Kram Maritha

Annelie L sa...

Härligt med så mycket kreativitet , hon är allt bra duktig.
Det kan nog vara skönt att vara hemma och bara vara, om nu Göran inte känner sig bra.
Hoppas ni får en vilsam ledighet, oavsett vad ni hittar på .
Kramar om er /Annelie

Ulla sa...

Hallå goa vännen!
Det var ett tag sedan jag var in och kollade på din sida men nu såg jag vad fina halsband Sandra hade gjort och det får du hälsa henne att igelkotts halsbandet var jättefint!

Synd att Göran börjar bli sjuk men det kanske är skönt att få vara hemma och bara vara också eller hur?

Jag ska jobba i två nätter nu så jag vet vad jag ska göra men det är helt ok för jag gillar verkligen mitt jobb och speciellt den bilen jag kör just nu men visst ska det bli skönt med lite semester i slutet av Juli!

Jag tänkte försöka ringa dig och det kanske jag kan göra nu när jag vet att ni är hemma och jag försöker i kväll om det är lugnt på fronten!

Kramar om dig och ger dig saknar kramar också!

Ulla

Bellan sa...

Vad mysigt ni har det med musik och pyssel och fina färger! Tycker Sandra är duktig! Och mamman med förstås :)

Visst är de väl roliga de där katterna som ska vara med överallt. Min höll på att bli laminerad igår ;)

Jag önskar er en skön ledighet och att göra ingenting några dagar behövs ju emellanåt det också. Krya på sig till gubben!

Kramar!
//Bellan

agneta sa...

Vad duktig sandra är att pyssla, hon är riktigt konstnärlig! Ta hand om er!

Kram Agneta