fredag 8 juni 2012

Småfix och lösningar

Igår kom dom och bytte batterier på larmet här, och det tog en stund innan allt var klart, men Göran var hemma så det gjorde inget. Själv skulle jag iväg och fixa lite små ärenden innan jag åkte vidare för att hämta Sandra i skolan, eftersom chauffören behövde ledigt.


Vi sätter ju inte in en vikarie till Sandra ens i taxin, för det skulle oroa en massa i onödan. Så länge vi kan hämta/lämna istället så är det en mycket bättre lösning. Sandras chaufför är ju nästan aldrig ledig eller sjuk, så det är inget problem utan har hittills gått att lösa smidigt.

Sandra visste förstås inget förrän precis innan jag kom, för att hon inte skulle hinna stressa upp sig av den förväntan som alltid blir när det inte är som vanligt. Men vilken solstråle som kom utskuttande och kvittrade ikapp med fåglarna :)


Det goda humöret höll i sig hela kvällen och hon babblade på så jag nästan blev yr i huvet. Men så länge hon solstrålar så är jag glad, fast trött… Glad och trött är ju bra mycket bättre än sur och pigg iaf ;)

Göran fick tag på hab som lovade att hjälpa oss med intyget snarast! Där sen man :) Det var skönt att den biten liksom löste sig ganska smidigt. Undrar om det går fortare när en karl ringer?? ;) Eller så är det jag som är mesig och inte tillräckligt tydlig, kanske. Skit samma, det löser sig troligtvis nu iaf, och det är ju huvudsaken. Jag hatar att ha sånt där hängande i luften.

Fast jag ropar inte hej förrän vi har intyget i handen, av lite pessimistisk erfarenhet. Skolan ska se om kanske skol-läkaren har möjlighet annars, så det känns inte hopplöst längre iaf. Ordnar sig gör det ju förr eller senare, men jag föredrar förr då, om jag får välja…


Johannes mamma undrar vad bildprogrammet som Sandra har heter. Jadu, jag blandar ju ihop det där lite, men antingen heter det SymWriter, eller InPrint, eller om det är båda delarna?… Jag vet inte riktigt vad som är vad om jag ska vara ärlig, men du kan klicka på namnen här så länkas du till en förklaring.

Idag är det en helt vanlig skoldag och vi har väl inga större måsten att hinna, så det blir väl lite städning, kanske, och en massa slappa innan helgen börjar. Göran tar emot Sandra när hon kommer i eftermiddag, medan jag blir snyggare hos frissan.


Ni får ha en riktigt skön helg!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Annika N sa...

Härligt med en glad Sandra och Nina :-)Hoppas du hinner ladda batterierna när Sandra är i skolan. Finfina bilder..

Ha en härlig helg !!! Kramiz Annika

Maritha sa...

Måste bara innan jag glömmer.......vilka fantastiska bilder på svalorna du tagit :o))

Så härligt att hon är glad nu Sandra efter alla trötta och sjuka perioder.

Åh vad du ska bli snygg då!!!!!!


Kram Maritha

Bellan sa...

Härligt när det flyter på och Sandra strålar!
Trots det så får du passa på att njuta av lite egentid hos frissan idag!
Kram på dig och trevlig helg!
//Bellan