söndag 24 juni 2012

Kramgo, busig och trött

Ändringen av kvällsrutinerna på midsommarafton oroade lite, men inte mer än att det mysiga övervägde. Precis lagom, med andra ord. Fast skörheten kom ikapp och ”igår” var en ganska trött dag med gnäll om det mesta.

Men vi hade go-stunder också, mellan allt det trötta och sköra. Plötsligt utbrast Sandra ”Världens härligaste morsa” och jag sa ”Ååh, världens härligaste Sandra” Superhärligt så långt, men då kom nåt som nog aldrig förr har hänt: ”Koooommm mammaaa” med en sån där ”jag-ska-krama-dig-röst” och gissa en som kom på stört och tog sig världens goaste kram?!!!! :)


Regnet hängde i luften så vi vågade inte chansa på att grilla, men det blev en stund ”ute och klippa buskar” efter maten sen. Inte så länge dock, för Sandra var för skör så hon orkade bara en liten stund. Sen var det lagom att klippa i kataloger istället, och se på film.

Till kvällen var det ju chipsmys i tv-soffan i vanlig lördagsordning, och det är viktiga rutiner som vi gör bäst i att se till att spara lite ork åt. Lite bus blev det allt bland chips-skålarna oxå. Jag sitter ju inte med, men hörde bus och skratt. Så gjorde väl Sandra nåt, antar jag, för hon sa till sig själv ”Vad håller du på med din jäkla unge” och sen bara bröt hon ihop och skrattade :)

Ja, dagen gick ju bra, trots allt. Inga stora utbrott eller katastrofer ;) Fast det var nära när det var dags för kvällsbestyr. Då var det en som svor och stampade i golvet inne på toaletten. Men Bamse kom med tandborsten och räddade nattningen.


Det arga byttes mot bus och skratt och det funkar nästan varje gång. Om man bara är på humör för bus själv…

Idag blir väl som igår, vädret får styra. Nåt blir det med all säkerhet.

Må så gott, ni som kikar in här!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Mamma Z sa...

Ni verkar ha haft en bra midsommar! Härligt! Och hela jag sitter nu och ler över kärleksförklaringen..är inte allt för ofta Sam säger det iaf..så jag vet känslan då det väl kommer..

Ha det gott!!
Bamsekramen

Annelie L sa...

Så härligt, klart du kom springandes på stört när det vankades kram av finaste dottern <3
Även om hon varit lite skör, känns det påbudet du skriver som om Sandra, och ni med förstås, har haft en riktigt bra helg.
Kram vännen och busa på medan buset finns där.
Kram Annelie

Patricia sa...

Ja herrejisses hon är ju för härlig när hon är på sitt bus-humör .. =)

Och va kul med "Kooom mamma" .. det vet jag att du längtat efter .. får ju en tår i ögat när jag läser .. =)

Hi hi Bamse, han var bra han .. =D

Må så gott!
Kram Patricia