fredag 15 juni 2012

Då har vi sommarlov

Eftersom Sandra inte skulle få veta att det var avslutning igår, så kunde vi inte låta henne ha finkläder. Finkläder = fest, nämligen. Då hade hon räknat ut det, eller börjat fråga varför hon skulle ha klänning. Men hon fick ha ett par vita jeans iaf, så det blev lite ”smyg-fint” ;)


Jag hade ju meddelat fel till taxichauffören och sagt att Sandra var helt ledig som igår. Men hon hade inga andra körningar planerade så det gick att ordna till misstaget i all hast. Hem behövdes ju ingen taxi, eftersom vi skulle dit sen. Vi hann inte göra så mycket mer än att få oss klara här, efter det att Sandra hade kommit iväg, innan det var dags för oss att åka.

På vägen hämtade jag ut ”babyvakten” som kom i onsdags, så nu har vi en som verkar funka bra. Skönt att slippa vakna av ett högt sprakande så fort Sandra vänder sig i sängen om nätterna.


Avslutningen gick bra och Sandra var mycket lugnare än hon har varit nåt år tidigare, även om det är lite oroligt för henne när vi kommer och ”stör ordningen” Vi fikade (ganska snabbt, så det inte hann bli jobbigt för Sandra) önskade Glad sommar och åkte hem.

Sandra hade plockat blommor och gjort så fint i sitt rum

Så nu har vi sommarlov. Ja, från skolan iaf, lite ”vardagsrutiner” behåller vi ju eftersom vi har korttids och fritids en del under lovet.

När vi kom hem efter avslutningsfikat såg vi på filmen som vi fick med oss hem, ”Skolans musikal-film” där eleverna sjöng och dansade så fint. Jättekul att även Sandra klarade att vara med i filmen :) Hon ville för övrigt se filmen hela eftermiddagen, så det var vad hon gjorde innan det blev dags för kvällsrutiner och middag.


Idag har vi väl inga planer förutom att Sandra har bestämt att hon ska se filmen igen. Väder och humör får styra, men det blir lugnt ute eller lugnt inne iaf. Och grillning om det blir grillväder. Det har inte blivit så mycket grillande än, men det är ju sommar ett tag till, så det ska väl hinnas.

Ni får ha det så jättebra!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härligt med filmen och att Sandra klarade ut att vara med =) Och att det gick bra i skolan trots ert "störande".. Hon klarar mer och mer.. Härliga tjejen =)

Ha nu en fin helg och hoppas det blir grillväder..

Kram Mia

Birgitta sa...

Skolavslutning på Sandravis blev ju bra! Hoppas att ni har fint väder ni också idag. Vi har sol, just nu i alla fall. Karm till er alla tre! <3

Madame Hoffa sa...

Vi ska också grilla idag, gäller att passa på när solen e framme :)

Bellan sa...

Vad kul att ni kunde vara med en stund i skolan med Sandra. Och hon hade ju gjort så fint till er! Mysigt!

Jag förundras att hon klarar så snabba förändringar i schemat som det faktiskt blir en sån här dag. Hon fixar det och det är ju jättehärligt!

Måste passa på att tacka för dina kommentarer hos mig! Du har alltid så kloka ord att komma med och de värmer och gör nytta. Och visst, nästa gång det blir dopp i grytan så vet du vart vi ska i samband med det ;)

Kramar om en hel massa ♥
//Bellan

Maritha sa...

Så fin hon var i sina vita kläder och fint på bordet hade hon gjort :o))

Kul med avslutnings fika som passade Sandra <3

Kram Maritha