tisdag 12 juni 2012

Kramar och dammvippor

Igår började med en gooo kram från gooo vän :)


Tack för snabb-titten, fina Mijah, och delar av din fina familj! Och tack för fotot :)

Sen blev det storstädning av huset både här och där, uppe, nere, bakom och rent i sängarna. Hög musik och röj, helt enkelt. Skönt att vara lite ikapp med det igen. Göran körde t.o.m. av fönstren en snabbis. Fast bara utifrån och framsidan av nedervåningen. Dom såg inte kloka ut efter åskovädret som drog förbi häromkvällen och blötte upp pollendammet, eller vad det nu berodde på. Det var ju inte så värst länge sen han putsade fönstren, nämligen. Men nu får det duga. Sune pussar ändå ner insidan på sina utkiksplatser, så rena fönster har vi inte så vidare värst länge i den här familjen, men nu ser man ut iaf.


Ja, sen hade Göran att göra i telefonen ett tag. Få tag på hab… Jodå. The same procedure as last time. As every time. Eller hur man nu uttrycker det på engelska… Inga kommentarer behövs egentligen. Efter en hel del ringande, letande och hänvisningar så har vi iaf en läkartid nu, i början av augusti, till en läkare som tillhör hab, och som vi inte ens visste fanns. Tids nog får vi nog ordning på det här med, ska ni se ;)

Tänk om vi hade fått rätt telefonnummer på en gång, så enkelt det hade varit då, och Göran hade sluppit ägna två dagar i telefonen, och en veckas väntan mellan olika samtal. (Och en gång till med inskickande av papper) Men jag är glad att jag slapp den här gången. Det är sånt som gör att jag hemskt gärna skjuter upp telefonsamtal tills det blir lite akut.


Till kvällen blev det lite vin i tv-soffan, trots att det inte var nåt att se på tv. Så himla skönt att bara sjunka ner där ändå, och titta på vadsomhelst.

Idag måste vi handla, men sen blir det nog inget annat än tv-soffan ikväll igen, med ungefär samma ”inget att se” gissar jag, så länge den där fotbollen håller på. Men det finns ju många som tycker det är kul och jag kan ju dricka vin istället ;)

Hoppas ni har det fint!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Skönt att bara vara också. Och härligt när man får så mycket gjort och kan njuta extra efteråt ! Ha en fin dag, vi ses :) Kramar i massor

Maritha sa...

Låter som en skön dag....åtmistone efter städningen var gjord :o))

Ja fotbollen kan jag också strunta i men ett glas vin sitter sällan fel!!!

Ha en skön kväll <3

Kram Maritha