onsdag 20 juni 2012

Lugna måsten


Göran var ju genomförkyld igår så jag erbjöd mig att åka och handla själv. Men jag tror att han vill vara med och hålla ner priserna lite ;) Jag är inte så bra på att ta mig den tiden, nämligen. Att jämföra priser… Jag tar första bästa som ser bra ut medan Göran kan priserna i huvet och t.o.m. köper vissa saker i andra affärer. Så, ja! Vi tjänar ganska mycket på att han är med. Men när vi kom hem, och hade ätit, så slocknade han.

Vi åkte förbi Specsavers innan handlingen, och jag slank in för att jag ville jämföra priserna lite mot Synoptik där jag köpt mina glasögon tidigare. Nu behöver jag ju tre par, så jag var beredd på att mina besparingar skulle ryka. Men med deras erbjudanden dom hade så blev det inte så saftigt. Dessutom hade dom en tid för ögonkoll direkt, så nu är det gjort och klart inom 14 dagar :)

Skolan ringde och meddelade lite angående hösten, och det känns jättebra. Ett år till ska Sandra gå kvar i den skolformen, men sista året ska hon få börja i en annan verksamhet som är mer gymnasie-tänkt. Det blir spännande att se vad det blir av det. Jag är inte ett dugg orolig, utan tror det kommer bli bra. Eleverna växer ju ur det ”gamla” på nåt sätt. Jag vet inte så mycket mer men vi lär ju få info innan det blir dags.

Ja, det var väl det om det. Eftersom Göran sjukar sig så har vi inte haft för oss något av intresse. Idag kommer Sandra hem och är ledig över midsommar och hela nästa vecka. Vi hoppas att hon slipper bacillerna för lite planer har vi åt henne inför kommande vecka. Men det lär ju visa sig, och får ju blir som det blir.


Ha det så fint!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Åsa sa...

Fnissar för mig själv här Nina ang handlingen o att Göran e den som har koll på priserna o håller dom nere :)
Kan säga att det e samma lika med särbon! :) Han petar o river o kikar o kollar o vet medans jag vet att ska jag ha ost då tar jag en ost :) Men som sagt har sagt att vid boende ihop då får du sköta detta så kan vi nog dra ner matkostnaden rejält :)
Oj underbart att du hittade glasögon oxå o bra priser, sitter precis här o kollar o inser att hmmmm skulle nog behöva lite starkar för gammelögonen!!!! ;) men som sagt har specialglas oxå o då blir det en 8 tusen...
Hoppas ni får en fin dag o att sola lyser på er o att du kan vila en stund på dagen o det låter bra med Sandras skola :)

Kramar om dig!!! <3 <3 <3

Åsa

Maritha sa...

Ja man ska ha tiden för att kolla priserna, tur att nån i familjen har koll :o))

Bra att du hittade till billigare peng också, du har allt lite koll du också :o))

Ha en bra dag och hoppas Göran piggnar till och att Sandra är pigg och glad när hon kommer hem <3

Kram Maritha