måndag 11 juni 2012

Åskan höll sig på utsidan

Gårdagen var lugn och Sandra var glad. Lite oro mellan varven och vill försäkra sig om att schemat stämmer, så vi har gått igenom det en hel del. Men i övrigt en go och nöjd tjej.

Hela förmiddagen gick åt till att göra halsband och sen tyckte Sandra att hon såg ut som en julgran.Vi lyssnade på Sandras spellista och hade det mysigt i köket. Den här ”dockan” var ett kanonbra köp! Dockningsstation eller vad det nu heter… Högtalare på enkel svenska ;) Bra är den hursomhelst och vi har mycket användning av den. Och Sandra var helnöjd med att jag hade hennes musik i min mobil :)

En av Sandras absoluta favvo-låtar
"Farväl till släkt och vänner"
(För han sjunger "hus i helvete" och det är kul,
för man får ju inte svära, men man kan passa på)

Efter maten gick Göran och Sandra ner i källaren och hade lite pyssel och sortering att ordna med, sånt gillar ju Sandra så hon hjälpte gladeligen till. Sen tittade solen fram, minsann och dom gick ut en sväng också. Så nån datortid hanns inte med… Men det är som det är. En annan gång :)

Medan dom roade sig med sitt så packade jag korttidsväskan och schemafixade lite. Så beställde jag en ny ”babyvakt” från Elgiganten eftersom den vi har haft gick sönder förra veckan. Nu har vi en reserv, men den är antingen helt tyst, eller så prasslar den jättehögt så man vaknar när Sandra vänder sig i sängen. Den duger som reserv, men det blir bra med en ny snart.


Vi kör fortfarande med Revaxör på alla lediga stunder då vi inte har annat för oss. Det brukar bli på eftermiddagarna varje helg. Men vi åker nog på att få boka en läkartid efter sommaren, för det verkar inte hjälpa så bra. JAG HÖR INTE VAD DU SÄGER vrålar Sandra med bomull i örona, hon är för go! Glad och duktig, trots bök och knöl.

Lagom till kvällsrutinerna med Bolibompa och frukt så brakade åskan lös så det var bara att stänga av och dra ut sladdar. Så klart var ju inte det vidare poppis att bli avbruten på det där viset när hon dessutom började bli trött. Jag beredde mig på åskoväder inne med, om man säger så.

Sandra gillar inte åskan och tycker det är otäckt att inte veta vad som händer och varför. Hon vill gärna se och förstå, men det där är bara konstigt för henne. Fast det gick otroligt bra igår kväll. Visst blev hon irriterad, men jag hittade snabbt en plan B och hämtade hennes CD-spelare och en skiva, sen hade vi ”soffmys” och damen var nöjd ganska fort.

Fast lite oroligt åskoväder inne har vi haft här på morgonen istället. Vi hoppas det lugnar sig och blir en bra sista skolvecka innan lovet.


Idag ska Göran ringa till hab och göra klart för dom att det där läkarintyget som dom lovade hjälpa oss med måste skickas till oss senast idag, för att vi ska hinna få, och skicka vidare, så det är på rätt plats på fredag, som var sista dagen. Ja, annars får vi börja om igen.

Några andra måsten har vi inte och städa behövde jag ju inte skrev Tina igår, för hon hade inga vita handskar… ;) Då är det bara kaffe och slappa kvar då. Det blir bra det!

Och idag skulle visst en annan fin vän ut på långtur, och kommer förbi med en kram, eller två :)

Stor o liten

Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Annika N sa...

Toppen att det bara var åska utomhus. Jag gillar inte åska heller. Finfina halsband Sandra gjort.

Ha en skön kväll !!! Kram Annika

Maritha sa...

Men så fint hon pysslat och då stannade åskan ute också :o))

Hoppas ni njuter av ledigheten <3

Kram Maritha