fredag 22 juni 2012

Premiärdopp

Det blev en ordentlig sovmorgon igår. Jag glömde kolla klockan, men den var nog minst halv nio iaf, innan damen vaknade.

Lite beredd på förkylning var jag ju, men det verkar inte ha blivit nåt med det. Än så länge iaf. Och Göran mår bättre nu, fast han har en halvjobbig hosta. Men det hör ju till och går ju över.

Mina tankar var hos vänner som hade mycket större bekymmer igår då dom fick åka akut till sjukhuset med oviss framtid. Alla tankar och styrkekramar till er! Man påminns om livets snabba vändningar och att inget är för givet…

Gårdagen började ju väldigt solig och fin, så vi knatade ut och bestämde oss för att grilla lite senare. ”Lite senare” blev det mulet och kom några regnstänk, men var ju fortfarande behagligt varmt, så grillning blev det ändå.

Sandra ville inviga poolen, och det hade blivit 20 grader i den, så det fick hon. Men det var nog inte jätteskönt, för hon protesterade inte när det var dags att gå upp och värma sig :)



Hon tappade andan, kan jag säga :) Sen sa hon ”Det var inte såå farligt”


Javisst ja… Det är ju midsommar också ja… För oss är det ju ingen större skillnad mot vilken annan dag som helst, mer än att vi tar en varsin snaps till sillen och lite fika på eftermiddagen. Sen blir det nog lite korvgrillning innan kvällsbestyren börjar för Sandra. Allt ”Sandra-anpassat” förutom snapsen. Och neej, vi är inte alkoholister och dricker inte oss fulla på jul- och midsommaraftnar så vi inte har koll på barnet… Vi tar en snaps till sillen, för det är gott :)

Sandra vet inte att det är midsommar och det spelar ju ingen roll heller, eftersom vi försöker få alla dagar mysiga så gott vi kan, och inte kan gå till nån majstång ändå. Att göra traditionerna för avvikande och speciella triggar bara upp och oroar.


Ni få ha det fint! Ta vara på dagarna ♥ 

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Gunnel sa...

Jag önskar dig en fin Midsommar. Hos mig är det mulet så det blir nog inget uteätande.

Bellan sa...

Vilken go och härlig badtjej ni har! Syns att hon gillar poolen.

Åh, vad jag tycker ni är duktiga på att anpassa och lägga åt sidan "vanliga" saker för att Sandra ska må bra! Du har lärt mig såå mycket! Så TACK för att du delar med dig av erat liv!

Måste bara berätta att bilderna i mitt inlägg igår var från ett ställe dit jag tänkt att ta er när ni tjejer var här, men vi hann inte med det också. Så det får bli nästa gång för det är sååå vackert därute! Tack för komplimangen, det värmer!

Ha en finfin helg! Kram på dig ♥
//Bellan

Ingvi sa...

Sandra är för go!!
Trevlig midsommar till er.
Kram Ingvi Och Chipp