torsdag 21 juni 2012

Lugnt o skönt

Göran mår som han mår fortfarande, och jag har klarat mig hittills. Det blev en lugn onsdag och Sandra kom hem vid halvtretiden. Hon var nog lite småtrött, men glad och nöjd, och framförallt inte förkyld :)

Ja, hon sa visserligen att hon hade ont i halsen efter en nysattack, men det behöver inte betyda att hon ska bli förkyld. Det är inte alltid så som hon säger, när det gäller hur hon mår, nämligen.


Men vi hoppas på det bästa, för på måndag ska hon få sova hos Maria igen (lärare och assistent till Sandra) Det har ju bara blivit en enda gång hittills, eftersom vi mest sjukade oss hela våren, så vi hoppas att det blir av nu. Dels för att Sandra tycker att det är roligt och dels för att det är bra om det blir lite då och då utifall vi behöver hjälp nån gång framöver.

Får vi in det lite med jämna mellanrum så blir det inte så stort och spännande, vilket i sin tur lätt leder till stress hos Sandra. Men hon vet inget än, det blir lagom att vi berättar det på måndag, strax innan vi ska åka dit. Ja, för att undvika den där stressen som hon lätt får av alla förväntningar, och en eventuell besvikelse utifall det inte blir nåt.


Inatt var vi vakna hela familjen. Görans hosta höll honom och mig vakna, Sune trodde på allvar att jag skulle gå upp och hålla honom sällskap klockan tre, och Sandra hörde vi pyssla i sitt rum i vanlig ordning, men hon var lugn så jag behövde inte gå in till henne. Sen somnade vi om allihop och nu är det bara jag vaken!

Sandra får sova tills hon vaknar, men det är på övertid så det blir nog närsomhelst, gissar jag. Hon var ju, som sagt lite trött igår, och ska hon dessutom bli sjuk så behöver hon ju sova.

Är vi någorlunda pigga idag så tänkte vi passa på att grilla nu när det blev lite somrigt väder. Lite ogräsrensning kanske, det gillar ju Sandra (hur bra som helst) eller så blir det halsband, om vi ska vara inne, för det sa Sandra att hon ville pyssla med.


Nåt blir det iaf, och det brukar bli bra :)

Må så gott!

♥ Kram ♥

5 kommentarer:

Tina sa...

Önskar er en FRISK och skön midsommarhelg ! Lugn och mysig ! Varmaste kramar från mig

Rosie sa...

Hoppas si får en Härlig dag! Kram

Rosie sa...

Hoppas ni får en Härlig dag! Kramar

Annelie L sa...

Så skönt för henne att få sova ut när hon behöver det. Hoppas verkligen hon håller sig frisk så hon får åka ut på äventyr och sova över hos sin lärare som hon tycker om, för det är väl hon med hästarna och hundarna antar jag.
Önskar er en bra grill dag med lite lagom ogräsrens.
Massor av go kramar
Annelie

Annika N sa...

Hoppas ni håller er friska och att Göran kryar på sig..

önskar er en Trevlig Midsommar :-) Kram Annika