måndag 25 juni 2012

Smyckestillverkning

Fördelen med att sova dåligt en natt är väl antagligen att man brukar sova bra natten efter. Det gjorde jag :) Förutom nån timme vid fyratiden då Sune levde rövare. Men jag var ganska trött igår. Konstigt nog funkar man ändå, så länge det går för runt, och det gör det ju för det mesta ;)

Sandra mådde bra och var go och glad. Massa halsband blev gjorda och julmusik(!) lyssnad på. Ja, hon älskar ju julmusik, spelar lixom roll vilken årstid det är då… Men det får man ju stå ut med!

När Sandra hade halsen full av halsband, knöt jag upp dom och hon trädde om. Tur att hon accepterar det och tycker det är helt okay. Hon är inte så intresserad av halsbanden i sig, nämligen, utan roas mest medan hon gör dom. Och skulle vi spara så skulle det inte få plats nåt annat i hennes rum tillslut…


Igår kväll, när det var dags att göra iordning schemat för idag, berättade vi för Sandra att hon ska få sova hos Maria inatt. Oj, så glad hon blev, som väntat. Nu hoppas vi bara att hon inte hinner stressa upp sig idag, innan det är dags att åka här vid lunchtid. Det gäller att fylla dagen lagom hela vägen…

Göran och jag ska inte göra nåt särskilt. Man hinner inte så mycket på ett dygn, men lite ”njuta av inga rutiner” blir det ju så klart. Imorrn klockan två ska jag åka och hämta henne igen.


Sen blir det lite lugnt ett par dagar, förutom ett frissabesök för Sandras del på torsdag. Om allt sen klaffar som planerat, så åker vi tillbaks till Maria på fredag. Men inte för att övernatta, utan för att rida. Men det får Sandra veta på fredag, utifall det skulle bli inställt av nån orsak.

Ja, sen är det ju bara helgen kvar innan Sandra ska iväg till korttids/fritids igen, och stanna till fredag. Eller, det var iaf meningen, men vi kortar nog ner det med en dag, tror vi. Vi ska ju ändå inte iväg nånstans, och känner vi Sandra rätt så behöver hon en ledig dag efter fyra dagar iväg.

Hon brukar fixa det jättebra, och dom är så duktiga på att anpassa det rätt, men det är lite onödigt att trötta ut henne om vi inte måste.


Jahaja, det var det om det. Ha det toppen och njut av sommaren, oavsett väder :)

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Bellan sa...

Ni kan väl sälja halsbanden så får ni lite lön för mödan också ;) Skojar bara. Men vilken tur att hon inte vill ha alla kvar utan att ni kan återvinna.

Kramar om dig och hoppas du får ett skönt vilodygn nu ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

Härligt pyssel att trä pärlor och perfekt finmotorikträning med för den delen =)

Kan tänka att hon blev glad av att få sova hos Maria och de har det säkert jättemysigt..

Njut nu av ledighet och av varandra..

Kram Mia

Annelie L sa...

Så skönt att det fungerar så bra mellan Marie och Sandra, tänk vilken lycka att få komma till henne och alla hennes djur.
Hoppas ni kopplar av och njuter av kvällen.
Vilka fina bilder du har, allra helst den i mitten...<3
Kram finaste.
Annelie