onsdag 13 juni 2012

Bara en liten snabbis

Gårdagen blev ganska full av handling och pyssel och plötsligt var det kväll?? Men då var det ju bara mys kvar och vi öppnade en flaska jordgubbsvin som Göran köpte till mig förra veckan. Supergott var det!


Senare blev det bakpotatis med räkröra, och det var minsann supergott det med.

Allt som gick att förbereda förberedde jag till idag då jag får efterlängtat besök av två mycket goda blogg-vänner. Så när dom dyker upp här frampå förmiddagen kan jag umgås och behöver just inte göra så mycket mer än att blanda ihop salladen och köra in fikatillbehöret i ugnen. Det blir bra det.


Ja, sen kommer ju Sandra hem, och allt är förberett till det också med schema och kläder och sånt som går att göra klart i förväg.

Så mycket mer har jag inte att komma med så ni får ha det så bra så återkommer jag väl som vanligt imorrn.


♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Maritha sa...

Så skönt att ni hade en bra dag och den här dagen blir ju bara jättetoppen med go besök :o))

Kram Maritha

Bellan sa...

Vad duktig du är på att förbereda grejer, men du är väl van efter alla dessa år! :)
Jag förstår att ni haft en kanondag tillsammans idag, du och bloggvännerna ♥ jag, avis...?? Neeeeejdåååå!!... Lev på den träffen länge när det känns tungt, ta fram de fina minnena ni säkert fått - jag unnar dig verkligen det! ♥

Det där vinet såg ju gott ut! Mmmm.
Härliga färger på lupinbilden!

Kram påre´ du goa människa ♥
//Bellan

Lotta SPA sa...

Nu har jag läst ikapp igen och jag har SKRATTAT. Messmör och smörgåsgurka? Och så du som funderar över den kombinationen men själv blandar jordgubbsvin och ostbågar! Vill gärna veta vad Sandra gillade sin kombo men din kanske jag bör testa själv? Var helt galen i ostbågar innan smaken försvann och de bara smakar jord numera. Kanske messmör är att föredra? Hur som helst; kram på er allahoppla