onsdag 25 augusti 2010

Alltid händer det nåt

Men det är väl tur att inte livet är långtråkigt iaf... Jag brukar förbereda mina inlägg lite då och då under dagen, när jag har tid, så har jag bara att publicera det på morgonen sen. Men igår hann jag inte så jag får väl försöka tänka lite klart så här på morgonkvisten…

På fm åkte vi och handlade och så klart skulle min envisa karl följa med. Han bara är sån. Ska han vila får man nog binda fast honom… Men eftersom han kunde gå, eller… han tog sig fram iaf, så följde han med.

Så förbi Ö&B för dom brukar ha prisvärda ridgrejor så där tänkte vi kolla efter ridbyxor till Sandra. Så har dom slutat med ridprylar! :( Det var ju synd! Återstår att kolla på Hööks då, när vi kommer till en sån affär. Dom kan ha riktiga rea-priser ibland så har vi tur hittar vi några som inte kostar för mycket.

Sen rensade jag i Sandras garderob och fixade backar eftersom det är så trångt att det bara får plats en större och mindre byrå, och alla kläder får inte plats i de lådor som finns. Men nu blev det lite ordning och reda, och försmått är bortrensat.


Medan jag höll på med det, hittade Sune ett paket näsdukar…


Jag har berättat det förut, men han älskar att leka med ett paket näsdukar! Han måste ha luktsinne för dom med, för han hittar dom alltid! Det här paketet låg på en hylla i köket och syntes inte ens från diskbänken, så hur han hittade det fattar jag inte.

När jag var klar i Sandras rum så satt han på vakt utanför dörren och pep in när jag öppnade. Favvo-leksak nr 2, som han inte heller får leka med…


…är Sandras små gosedjur hon har i en korg. En sån snappade han åt sig och sprang iväg.


Den här fick han behålla så den hade han kul med ett bra tag. Sen brukar han gnaga sönder dom, men det är ju kul så länge det varar.

På em var det dags för mig att bli snygg i håret…


Och en trevlig pratstund fick jag på köpet :)

Det var inget speciellt på tv att se, men vi kröp ändå upp i soffan och slappade frampå kvällen. Men oj vad Görans fot såg ut!


Den blev liksom bara värre och värre och han kunde knappt gå längre. Så vid åttatiden bestämde vi oss för att åka till akuten. Göran hade ringt först och dom sa att han skulle kolla om han hade feber, vilket han hade.

Jag satt kvar i bilen och lyssnade på musik, medan Göran gick in. Efter tre timmar började jag bli ganska hungrig och knaprade i mig vad jag hade till hands…


Men sen gick jag in och frågade hur det gick och då fick jag komma in till Göran och höll honom sällskap resten av tiden. Dom tog prover och ska ringa imorgon, men trodde att det kunde vara gikt och en inflammation i lederna. Medan vi var på akuten fortsatte foten att svullna och även stortån ömmade rejält.

Vi var hemma igen klockan två inatt, med värktabletter och kryckor, och då kokade jag färsk tortillini för jösses så hungriga vi var! Eller iallafall jag… Sen somnade vi, eller iallafall jag… klockan tre.

Var det nån som trodde att Nina kunde ta lite sovmorgon då??? Eller, det tog jag väl, till halv sju, så en ska inte klaga ;) Göran sover förhoppningsvis, så jag vet inte hur han mår än.

Jag ska nog ta och ringa Viking Line och höra om det går att flytta resan. För allra helst vill vi ju åka tillsammans och det är ju trevligare om Göran kan gå, även om vi inte brukar dansa… Går det inte att avboka eller ändra så löser vi det på nåt annat sätt. Det ordnar sig!

Ha en skön dag, alla som kikat in här!
Kram!

7 kommentarer:

Pernilla Be sa...

Så fin du blev i håret! Tvåfärgat var supersnyggt. Jag ska klippa och färga nästa vecka och det piggar alltid upp.

Är Göran bättre i sin fot? Ursäkta om jag tjatar om blodförgiftning men Tony hade ett pyttelitet sår på handen som gjorde honom så sjuk. 40 graders feber och svinont i lymfkörtlarna under armarna. Han kunde inte lyfta på armarna.

Han fick antibiotika i dropp i flera dagar och läkaren var rejält orolig innan det vände. Och jag också förstås. Han låg på sjukhus en vecka för ett pyttelitet sår som knappt syntes.

mvh//pernilla be

Mia sa...

Men vilken svullen fot, förstår att det gjorde ont! Hoppas han kryar på sig. Kram

Anonym sa...

Vilken snygging du blev, det var en jättefräck frisyr. Hoppas Göran snart blir bra i foten, inte kul att ha så ont.
Ha det gott !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Jisses så foten ser ut.. Hoppas det är bättre idag så han snart kan gå ordentligt..

Vad snygg du blev i håret.. Kanoners..

Han är rolig Sune.. Kul att han fortfarande hittar på bus och leker så mycket.. Gusten gör ju inte de så mycket längre men kan ju bero på att han oxå är ute och springer, sen är han trött när han kommer in..

Hoppas att du har en bra eftermiddag kväll nu..

Kram Mia

Annelie sa...

Usch, foten ser inte alls för go ut.
Hoppas att medicinen hjälper honom fort.

Hihi, de är för goa dessa katter. En av våra katter (Sylvester), han älskar allt vad plastpåsar heter.
Kommer han åt skåpet vi har alla plastpåsar i,, ja då dröjer det inte länge förräns alla ligger ute på golvet.
De kan hitta på bus.. :o))

Ha de allra bäst goa du.. // Varm Kram Annelie <3

Maritha sa...

Sovmorgon för dig, ha ha!
Oj så foten ser ut, hopaps de får bukt med den och han piggnar till.

Sköt om er hela bunten!

Kram Maritha

Bloggande 4barnsmamma sa...

Just det! Frisören!
Blev ju skit bra!

Sune är min favvis!