fredag 13 augusti 2010

Sista "Sandra-semestern"

Vi bestämde oss för att ta en liten tur med husbilen ett par dagar med Sandra. Vi ville passa på medan det ännu är sommarlov, liksom.

Så vi åkte till Gränna och tog med regnkläderna eftersom det verkade lite osäkert med vädret. Att sitta instängd i en husbil med Sandra lockade inte så värst, nämligen. Hon fixar inte det, helt enkelt.

Men ute var det regn och åska…


…så målarböcker fick rädda kvällen tills det var sovtid för damen.


När Sandra ska sova kan vi inte vara inne, så vi försökte göra det så mysigt det gick i blåsten.


Andra kvällen var det betydligt trevligare väder och vi satt uppe lite längre och delade en pizza i all enkelhet.


Gårdagen var en ganska bra dag med fint väder. Men det märks på Sandra att hon tycker det kan vara nog med sommarlov nu. Hon var ganska skör och gnällig.

Annars var det perfekt ”Sandra-anpassat” när dom flesta semesterfirare har börjat jobba. Det fanns gott om plats att sparka fotboll på och långt till ”störande” grannar. Ja, störande för Sandra alltså :) Vår husbil ser ni i bakgrunden...
Och för att ni nu inte ska tro att vi campar på en fotbollsplan... Där borta skymtar övriga campare.

Självklart gick vi till en polkagrisaffär också!


Sandra var så nöjd så och valde den största klubban hon hittade :)


Vi hann med lite grilla…


…och lite ost & kex innan dagen var slut.


Och slut är jag med nu. Det skulle sitta fint med en egen semester, faktiskt. Men det är iaf skönt att vara hemma igen! Även fast det blev lite stressigt innan allt var på plats och Sandra var klar. Ja, Göran tog ju det mesta av packningen och jag hade mest Sandra att fokusera på, men det gällde att hinna klart innan hon spårade ur och blev för trött.

Imorrn ska Sandra få rida för sista gången på det här sommarlovet. Så även fast hon egentligen är lite för trött så åker vi på det, för sen blir det nog lugnt här ända till på onsdag då skolan börjar. Det kan ju hända att hon blir sjuk om vi gör för mycket med henne, men ibland är det värt att chansa lite och rida älskar hon ju.

Jeanette undrade om Sune har lugnat sig. Ja, betydligt! När vi kastrerade katterna lugnade dom sig ganska mycket. Ja, om man jämför med innan iaf… När sen Åke dog så blev Sune mer social och mycket lugnare. Han brukar få ett tok-ryck varje morgon, men i övrigt är han mest go. Leker lite lagom ibland och kelar massor. Det var jättetråkigt att vår goaste Åke inte klarade operationerna, och vi saknar honom… men det ÄR mycket enklare med en katt!


Ha det så bra, alla goa läsare!

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ni verkar ha haft det mysigt trots att vädret inte var toppen första kvällen..
Klart Sandra skall ha den största klubban, den hade jag med valt ;-)

Hoppas det går bra med ridning och att Sandra inte blir ngt tröttsjuk..

Kram Mia

Anonym sa...

Skönt att det var lite lugnare överallt så det inte blev jobbigt för Sandra. Det är ändå mysigt att få komma i väg fast det regnar lite då är det faktiskt tråkigare att sitta hemma då. Men det ska ju så klart inte regna hela tiden. Skönt att det blev lite mys mellan varven. Bra att det är några dagar kvar på lovet så Sandra kan vila lite innan. Tack så hjärtligt för din goa kommentar <3
Sköt om dej vännen & Snart kommer er semester :-) Kram Annika

Bellan sa...

Härliga semesterbilder trots allt. Förstår att det krävs mycket av er för att det ska fungera för Sandra.
Intressant det du skriver att det är enklare med en katt, vi har fått erbjudande om en till katt. Vet inte hur vi ska göra med tanke på sonen och med tanke på den katt vi redan har... svårt dilemma.

Hoppas ni snart får lite semester på egen hand också så ni kan vila upp er.

Kram från Bellan!

Anonym sa...

Hon är ju för go Sandra, med sin lilla lilla klubba. O som vanligt har du härliga kort. KRAMAR Mona