söndag 15 augusti 2010

Längtar till skolstart

Jag börjar med att tacka för dom fina kommentarerna jag fick efter förra inlägget! Blir så glad så :) Jag blir alltid glad över era kommentarer!

Malin, en del personer med autism eller Asperger bor i eget boende med assistenter, och då behövs det just assistenter som ser till att personen utvecklas och får hjälp att hantera vardagen. Så det tycker jag låter som en bra satsning :)

Bellan, en eller två katter… Ja våra var ju bröder och växte upp tillsammans, så dom busade väldigt mycket med varandra. Men så var dom inte så gamla heller. Åke hann bara bli ett år innan han dog i våras. Kan ni kanske ta hem katten på prov och se hur det funkar? För dom har ju mycket sällskap av varandra också. Lycka till!


Så gårdagen då. Sandra red ju, men hon var trött och skör så Maria kortade av turen lite. Det är ju bättre att det blir lite som är bra än mycket som blir fel. Maria är jätteduktig på att läsa av Sandra och anpassa efter humör och dagsform. Så trots skörheten gick det bra och Sandra var nöjd, vilket ju är huvudsaken.

Men några bilder hann jag inte med, eller glömde bort (?) så den här bilden är från tidigare i sommar.


Fint väder och härlig värme hade vi igår, så Sandra och Göran gick ut efter maten och blåste såpbubblor en stund medan jag i vanlig ordning hade saker inne att pyssla med. Så mycket mer hände inte och även om Sandra var trött så funkade allt bra utan alltför mycket gnäll och inga utbrott alls :)

Dom säger att hösten är på väg, men jag hoppas det blir sommarväder ett tag till. Jag får aldrig nog av värmen! Beroende på vädret idag får vi se om vi grillar vår kyckling eller lagar den i ugnen. Några andra planer har vi inte. Sandra är införstådd med att idag och imorgon blir lugna dagar så hon ska orka med skolstarten sen. Som hon längtar! :)

Jag avslutar med lite gamla bilder som dom har tagit på Sandra i skolan.


Hoppas ni får en fin söndag!

5 kommentarer:

Mia sa...

Finfina bilder. Gud vad härligt det ser ut när Sandra rider. Hur många tjejer får den chansen att vara ute och rida vid vattnet sådär? Lyckliga Sandra!! Kramis

Anonym sa...

Skönt när allt blir som vanligt igen, kan tro att Sandra längtar till skolan.Fina bilder och det ser ut som hon gillar att pyssla. Kul att ridningen blev av iaf.

Ha en skön söndag !!! Kram Annika

Anonym sa...

Härliga bilder på en strålande Sandra. Så mycket kul hon gör i skolan. Glädjs med er, för det syns ju hur lycklig hon är. KRAM Mona

Photo by Maria sa...

Vad koncentrerad hon är på vartenda bild :-)

Snart får hon komma tillbaka till sin älskade skola.. Härligt!!
Jag ser fram emot att mina med börjar på torsdag, mer än vad de själva gör antar jag .. ha ha..

Ha nu en bra måndag..

Kram Mia

Annelie sa...

Underbart härliga bilder på Sandra.
Ser ut som hon verkligen njuter av det hon gör på varenda bild.. :o)

Ha dä bäst.. // Kramen Annelie