tisdag 10 augusti 2010

Sommarlovet

Den här sommaren har varit sååå skön! Vi har hunnit så mycket, och ändå är det en hel del vi inte har hunnit också. Men vi får väl se, det är ju en vecka kvar att hinna på.

Tack vare att vi valde att vara hemma mest och ha fritids och korttids bokade nästan hela lovet så har vi hunnit med lagom med utflykter och mys tillsammans med Sandra och en hel del för oss själva. För första gången på ett sommarlov har vi verkligen hunnit bara vara, laddat batterierna och t.o.m. hunnit träffa lite vänner.

Vi har lyckats balansera på lagom, och Sandra har inte haft för mycket dötid. Antingen har hon varit på fritids/korttids eller så har vi haft bra planer här hemma. Och tack vare utökat korttids så har vi även haft en hel del avkoppling och egentid.

Visst har vädret hjälpt till, för det är mycket lättare att roa damen när det är uteväder, och i år har vi haft mycket nytta av poolen.


Den här veckan tänkte vi ta sista ”Sandra-anpassade” trippen med husbilen och cyklarna, om det nu bara blir väder för det. Vi gör det inte om det ska regna, för vi måste kunna vara ute mycket om det ska bli bra. Det är på tok för liten yta för Sandra om vi måste sitta instängda i en husbil.

Idag skulle det bli okay väder, men imorrn lovade dom regn så än åker vi ingenstans. Vi får väl se vad vi ska roa oss med idag. Sandra ville blåsa såpbubblor så det blir det väl iaf. Annars är det mest nedräkning till skolstarten nu :)


Ha det fint, gott folk!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för fint väder så ni kommer iväg. KRAM Mona

Bellan sa...

Visst är det härligt när man får balans mellan nytta och nöje. Den avlastning som både ni och vi har är ju guld värt - hur skulle livet se ut utan den?!

Då får vi hoppas på bättring på väderfronten så ni kommer iväg innan skolstarten.

Ha en bra dag! // Kram från Bellan!

Anonym sa...

Vad underbart att ni haft en skön sommar med lagom av allt och ni fått ladda batterierna ordentligt..Toppen :-) Blir såå glad för er skull :-) Hoppas nu vädret blir riktigt fint den sista tiden så ni kan ta er fina husbil och ge er i väg till något mysigt ställe..Ska hålla tummarna !!!

Ha en skön tisdag !!! Kram Annika

Tanja, 30+ sa...

Ni verkar ha haft en lika go sommar som vi! Härligt o ta det som det kommer! Och Sandra verkar må så bra!!! (o då mår ju ni bra också).

Kram, från en som fattade piken ;-)

Maritha sa...

Vad härligt att höra att sommaren har varit bra för er.
Hoppas ni får fortsätta på det viset!
Kram Maritha

Mia sa...

Låter som en perfekt sommar. Man ska inte pressa in för mycket, det blir bara jobbigt för alla. Och huvudsaken att man hinner ladda batterierna.
Krama Sandra!