onsdag 27 februari 2013

Mer slappa och bortglömda intyg

Det är så skönt att vara ledig och bara vara ledig så ni vet inte! Jag bara njuter av ingenting mest hela tiden. Det enda jag gjorde igår var ett ärende till Apoteket och en skön prommis med Göran. Resten av dagen blev mest slapp med Spotify och lite fotoredigering.


Göran ringde och efterlyste läkarintyget som vi väntar på och det verkar som det var helt bortglömt?? *suckar* Nu var läkaren ledig men ska ringa imorgon och då hoppas vi att hon skriver det där intyget snabbt som ögat så vi kan skicka det vidare till F-kassan sen. Har vi tur så är det bara intyget vår handläggare väntar på så allt går fort när hon väl får det…

Bellan undrar vad det är för isblock i gårdagens inlägg. Det är taget vid vår badplats och är en vak som är uppsågad. Jag är inte så insatt, men tror att dom tar upp is som dom sen förvarar på nåt sätt och använder på sommaren, eller nåt. Är verkligen osäker på det där, men har hört nåt åt det hållet.


Idag har vi ännu en slapp dag men jag skulle ju kunna klara av några telefonsamtal innan dom blir akuta. Sen är det ju alltid en del fix och förberedelser innan Sandra kommer, för det är bara schemat som är klart så här långt.

Är ni lässugna så kan ni scrolla vidare och läsa dagens temainlägg från mig, som handlar om hur vi vände matvägran till att faktiskt äta det mesta. Och vill ni läsa ännu fler temainlägg om kosten, från andra bloggare, så hittar ni en hel del samlat HÄR


Ha en fin-fin dag!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

ha nu en finfin dag du med..

Kram Mia