måndag 25 februari 2013

I fototagen


Igår fick vi ännu en bra ”fukardag” med en glad Sandra. Hon kom på att hon ville fota, så jag laddade batteriet i hennes kamera (för när hon fotar så fotar hon. Allt..) och sen hade hon skoj både länge och väl. Och ingen gick säker här.


Sen var det bara det där med framkallningen. Ja, det blir ju inte kort att sätta in i pärmen på direkten, men hon nöjde sig med att klistra lite utskrifter i kontaktboken så länge.

Efter maten blev det en biltur för Göran och Sandra medan jag packade korttidsväskan och den här korttidsperioden har vi bara ledigt på. Hur skönt som helst och inga tider att passa. Det är bara den vanliga handlingen och lite städning att göra, inget annat! Njuta, njuta!


Tyvärr började jag känna av nåt, ”vad det nu är” igår, så jag hoppas att det går över lika fort på mig som på Sandra. Göran tyckte väl att jag skulle slippa åka och handla när jag känner mig risig, så han skulle fixa det själv idag, det tackar jag för!

Orkar jag så ska jag ta tag i Sandras alla byxor som är för långa, så hon slipper snubbla på 2 dm tyg nere vid fötterna jämt. Alla hennes byxor är för långa, och dom som dessutom är vida är ju hopplösa. Det är inte alltid alla har på rutin att vika upp byxbenen åt henne, och då blir det knöligt. Det vore skönt att få det gjort nu när det finns tid.

När jag skulle packa korttidsväskan igår så hittade jag en jättefin mapp med foton från när Sandra var på korttids sist. Göran hade missat den när han packade upp väskan, men igår tittade vi på den tillsammans. Det är så roligt när dom fotar lite som vi får se hemma :)

Skoj när personalen har hästar och hundar, tycker Sandra

Det var allt för idag, men vill ni läsa dagens tema-inlägg från mig så är det bara att scrolla vidare. Ha det så bra i veckan!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Härligt att Sandra tycker det är så kul att fotografera =)

Ha nu en fin natt och en bra tisdag..

Kram Mia