måndag 11 februari 2013

Måndagslängtan


Vill ni läsa dagens temainlägg så får ni scrolla vidare, vill ni läsa något av mina andra temainlägg, så är dom samlade under fliken ”Tema” här ovan, och vill ni följa Neurobloggarna så vet ni nog vid det här laget att det bara är att klicka på nån av pennbilderna till höger. Och sprida dom får ni jättegärna hjälpa oss med.

Igår var lika skör som i lördags, men vi behövde ju inte iväg på några äventyr så vi skalade av så mycket vi kunde och undvek dom flesta utbrotten.

Sandra och jag byggde lego tills jag var tvungen att börja med maten, då fick Göran ta över och så länge man bara sysselsätter lagom och inte ställer krav så funkar det.

Den röda taxin är parkerad
och chauffören, Sandra och jag sitter och  fikar

Men det var gnäll och småutbrott under förmiddagen, och vi gissade att damen behövde mat. Så det blev till att luncha lite tidigare än vanligt och det behövs ibland på söndagar eftersom hon inte äter ordentlig middag, utan bara ett kraftigare mellis, på lördagar för att få plats med chipsen sen. Det står hon sig inte riktigt på, har vi märkt.

Efter maten blev humöret lite bättre, men skörheten låg på lur och vi hoppas att det bara är det vanliga ”jag längtar efter skolan-gnället” som vi brukar ha på alla lediga dagar, och inga sjukor på gång. Men i lördags behövdes det Alvedon. Ja, det var iaf vad vi trodde, för säkra kan vi aldrig vara eftersom Sandra inte kan tala om hur hon mår.

Nåja, gårdagen gick rätt bra, trots allt. Inga större utbrott, korttidsväskan packades och snart börjar ledigheten här. Lite ärenden har vi imorrn, men annars blir det mest en ledig ledighet att njuta på. Skönt!


Må så gott, och tack för att ni kikar in här!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Birgitta sa...

En skön ledighet önskar jag dig!
Kram <3
Birgitta

Photo by Maria sa...

Njut av ledigheten... Jag är med ledig och försöker njuta trots lite jobbiga tankar..

Kram Mia

jeannette sa...

Vännen
hoppas du får bra dagar. vilken fin bild på Sune. kramar

Bellan sa...

Hoppas ledigheten flyter på för er och att ni har fått koppla av. Man behöver ju det ibland....

Kram, kram ♥
//Bellan