måndag 4 februari 2013

Full speed


Igår började ju med full fart, och det höll liksom i sig. Det hade kört ihop sig rejält om vi inte hade varit två som kunde hjälpas åt, och tack för att jag vet att det är bäst att passa på när man har tid, så korttidsväskan packades redan i lördags. Det hade blivit svettigt att hinna med den igår.

Även fast vi är två så är det svårt att gå ifrån när Sandra är skör eller uppe i varv. Det blir mycket lättare utbrott av minsta lilla förändring då, nämligen. Vi tassar lite på tå såna dagar.


Efter den trassliga morgonen tog Göran över och jag hann andas med morgonens missade påtår innan det var dags att börja med maten. Sen fortsatte Göran att roa ”lilla damen” så jag hann få undan disken, men Sandra skruvade upp sig själv och var svår att få ”ner på jorden” sen.

Allt på en gång och lite till, och mitt i alltihop gick ett av alla ”hundra” halsband hon hade gjort på morronen, och hängt runt halsen, sönder och då blev det kalabalik i kalabaliken, hejåhå! Sen gick ett halsband till sönder och då var ju det stora utbrottet ett faktum.

Ja, lite så var det mest hela dan.


Det berodde säkert på att natten innan var strulig, med alldeles för lite sova. Sandra skrek lite då och då under gårdagen, med tårarna sprutandes, att hon längtade efter chauffören och fröknarna och att hon minsann inte var trött utan orkade skolan… Så som hon brukar vråla när hon är för trött och risken är stor att hon inte alls orkar.

Men det blev tidigt i säng och natten har varit lugn, så idag satsar vi på vardag, trots allt. Så klockan åtta är vi lediga ett par dar, vissa ledigheter är mer efterlängtade än andra.


Vi har inget inplanerat på hela dagen så det blir nog mest att njuta av ledigheten, gissar jag. Det är väl ungefär vad jag orkar också… Kanske lite akut städning, på sin höjd. Imorrn är ärendena samlade och tre flugor blir på smällen. Frissa, läkarkoll och veckohandling. Ja, sen är det ju bara onsdagen kvar av ledigheten, och kanske hinns det med en liten sovmorron då.

På torsdag är det Sandras tur att vara ledig för läkarbesök för då ska det skrivas intyg. Fast att vi ska till läkaren berättar vi tidigast på onsdag kväll, beroende på hur trött damen är när hon kommer hem.


Ha nu en fin dag!

♥ Kram ♥

4 kommentarer:

Bellan sa...

Usch, det verkar ha varit en körig dag :( Hoppas det lugnat sig och är bättre idag!

Nu blev jag lite nyfiken här, med tanke på det du skriver i det här inlägget och med tanke på det inlägget jag skrev häromdan då jag redogjorde lite för Turbos utbrott.... Skulle du kunna beskriva lite olika typer av utbrott Sandra har och vad som händer i olika faser? Förstår ju att det är mycket gap och skrik och gnäll och så... Här flyger det grejer och sparkar och slag...

Ta det när du hinner och orkar - ingen panik - eller strunta i det om du inte vill eller kan ;)

Hur lyckas du fånga fåglar så fint på bild?? Du har så mycket fina bilder på fina fåglar och de är ju inte stilla heller (fåglarna alltså:))!!

Kramar om dig massor och hoppas du får en rejäl vila under ledigheten. ♥
//Bellan

Annelie L sa...

Oj, vilken jobbig helg ni har haft. Förstår verkligen att ni behöver lite skön ledighet då ni bara kan vara och hämta krafter.
Hoppas dagarna tar lång tid på sig så att ni hinner hämta upp mycket energi och ork.
Hälsa Sune och lilla honom lite på magen från mig.
Kramen
Ps. Vilka härligt sommarbilder du har satt in <3

Tina sa...

Ja detta tillstånd när allt hänger i luften och inget är riktigt bra är ingen höjdare. Hoppas ni kan koppla av lite nu . Det verkar ni mer än väl behöva <3 Kramar

Photo by Maria sa...

Hoppas ni kan vila ut nu efter en helg med "tågång"..

Massor av kramar..
Mia