onsdag 24 juni 2015

På banan igen

Jag har legat däckad ett par dygn, men nu är jag återställd och mår bra igen. Stort tack till bästa korttids som ställde upp ett par timmar tidigare i måndags (utan att fråga sin nitiska chef om saken) det var en enorm hjälp för oss!

Stort tack även till bästa assistenterna som fixade dagarna så bra medan jag mest sov. Ni är guld värda! Och stort tack till Göran som fick ändra sina planer och stressa lite extra för att få sina ärenden gjorda.

Det blev inte som planerat, men med pusslande och fixande från alla håll så löste det sig bra för Sandra ändå. Man blir så tacksam ♥

Nu är det en jobbardag kvar för assistenterna innan dom får en välbehövlig semester. Det blir gympa på förmiddagen imorgon, och antagligen en massa mer halsband gjorda resten av dagen. Sen avslutar vi med ett litet möte innan dagen är slut.


Ja, det är iallafall planen, sen vet man ju aldrig…

Kommande vecka fick vi korttids, men inte på dagtid, så det innebär att vi inte kan utnyttja det vi fick heller. Sandra är alltså helt ledig, men med tanke på hur hon mår så gör det inget med lite lugn och ro för hennes del. Hon är visserligen ganska pigg och glad, så länge dagarna är kravlösa, men väldigt ostadig. Hon behöver helt enkelt få komma ifatt sig igen, och vara fri från alla stressande moment som hon utsätts för på dv. Vi får ge henne den tid hon behöver nu, så är det bara.

Jag skrev till handläggaren om bostadsanpassning, men det skulle ta lååång tid och var sååå besvärligt bla, bla, bla… så det projektet har jag lagt ner innan jag ens börjar ödsla energi på det. Vi tror ju att Sandra kommer klara att ta sig fram här hemma så snart hon får lite ro runt sig igen. Så troligtvis är hon sig själv innan dom ens har börjat utreda behovet. Och jag orkar liksom inte med den här kommunen mer än absolut nödvändigt.

Nej, nu skiter vi i sånt som bara tar energi och ser framåt istället. Vi har andra planer så det kommer bli bra så småningom. Det får ni veta mer om längre fram, men det känns iallafall hur bra som helst och vi är lättade och ser fram emot förändringar som kommer underlätta för alla.

Ha en fin-fin fortsatt dag!

.

Inga kommentarer: