torsdag 4 juni 2015

Funkardagar

Det var en nöjd tjej som kom hem igår, om än lite skör. Men det var ju inte så konstigt efter att halva veckan gått, med en del nyheter dessutom. Det är ju första ”nästan hela veckan” utan morsan. Jag jobbar bara fredagar nu, och snacka om massa ledigt plötsligt :)


Det har gått bra för alla så här långt och det känns helt fantastiskt skönt. Sandra verkar må mycket bättre igen, och vi hoppas på det bästa. Det går ju lite upp och ner med det där, men känns inte så värst oroväckande just nu iallafall. Göran ringde och bokade jobbet han tänkte tacka nej till, och vi tror nog det ska funka att han åker iväg några dagar. Blir inte Sandra väldigt dålig så är hon ju på korttids undertiden, och då är det inga problem alls. Det är ett tag kvar, men jobbet behövde bokas så nu får det bli som det blir.

Eftermiddagen och kvällen gick bra och Sandra var pigg och glad, med glimt i ögonen och full av bus. Gott!

Så mycket mer har jag inte att berätta just nu. Sandra ska på gympa idag och här hemma blir det larmservice med battericheck. Så ska vi passa på att fråga om vi måste ha vår fasta telefon kvar eller om vi faktiskt kan skippa den, innan Göran ringer och antingen säger upp den eller felanmäler den, eftersom den inte funkar längre. Larmet är ju kopplat till telefonen, och det är väl enda användningen vi har av den, förutom att en och annan försäljare hör av sig på den telefonen ibland, och det kan vi klara oss fint utan.

I eftermiddag ska handläggaren från F-kassan besöka verksamheten för att se hur det fungerar med dubbelbemanningen innan det utreds om den får vara kvar. Efter det kommer dom hit och vi ska ha möte om det. Att behovet finns råder ingen tvekan om, så jag är inte jätteorolig, men man vet ju aldrig. Det är ju en väldigt speciell lösning vi har, och det beror på vad reglerna är. Men den oron tar vi om den behövs, för jag vågar inte riktigt tänka så långt utan hoppas istället att det får fortsätta vara bra. Det är mycket som står på spel.


Må bäst!

.

Inga kommentarer: