lördag 6 juni 2015

Lite av varje

Frampå dagen igår piggade damen på sig här, även om hon var något hängig och inte klarade några krav. Hon fick iallafall i sig lite mat och ville klä sig, så något sova blev det inte.

Det var bra att vi hade gårdagens matlåda hemma, för veckans övriga matlådor skickade jag med till dv redan i måndags. Men eftersom jag skulle jobba igår så tänkte jag att jag kunde ta med den matlådan själv. Och den kom ju till bra användning hemma istället :)

Det är skönt att ha färdig mat när man är själv, och särskilt när Sandra inte är på topp, för man vet aldrig vad som händer på vägen och när det finns nån tid över att fixa mat.


Göran var ju iväg och hann inte hem mellan husbilslagning och tandlagning. Eller, tanden lagades inte, för det är troligtvis roten av en tand han opererade bort för flera år sen, och hade ganska stora besvär med. Den biten fick inte tandläkaren bort den gången, så det lär ju inte vara nån skillnad nu. Det skickades en remiss till sjukhuset för vidare koll, men peppar, peppar så mår han bättre, så det kanske beror på nån tillfällig infektion eftersom han är förkyld. Vi får se hur det utvecklar sig i helgen.

Till kvällsrutinerna märktes det att damen inte var på topp direkt. Det behövdes inga stora motgångar för att utveckla låsningar, men vi hoppas att nattens sömn har gjort susen. Än så länge är allt frid och fröjd.

Idag vill Sandra skrapa potatis, bestämde hon igår. Så vi hoppas att omständigheterna är med oss. Väder, humör och allt som behöver flyta för att saker ska funka. Damen har nämligen längtat en hel vinter efter att få skrapa potatis. ”Det tycker du är kul” sa jag ”Ja, jättekul” sa Sandra :)

En annan potatisskrapning ett annat år

Hare bäst!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

Jag drömde om er i natt, ni hade assistenterna ( 2st) boende hemma hos er. Jag kom och hälsade på, Sandra sprang runt och var på gott humör. Hon visade sina saker och vi hade jätteroligt tillsammans. Jag träffade en assistent, hon var med vid maten och jag kom inte riktigt överens med henne. Annars var allt toppen, så tack för besöket!! Nu när jag tänker efter så såg jag inte Sune, undrar var hm höll hus?
Saknar kramar 💗