onsdag 17 juli 2013

Teknikens under

Göran blev klar för dagen med sitt jobb ganska tidigt igår, så vi fick en riktigt skön eftermiddag med kall öl i varsin solstol.


Men jag hann kolla uppkopplingen också, och när den började strula igen så ringde jag och skällde lite på supporten och hotade med att inte betala för nåt vi inte har, och vips så stod det en tekniker här och grävde efter kablar. Det lönar sig att bli lite arg ibland. Annars brukar det vara bäst att Göran ringer på sånt där, för han har lite bättre tålamod än mig, och blir inte arg lika fort..

Vi hoppas väl att det var rätt fel som åtgärdades nu, men det lär ju visa sig. Det har iaf funkat sen han var här och felet låter rimligt. Nu kan ju inte jag sånt så med reservation för att jag har missuppfattat allt då så var det tydligen nåt jordfel. Och det förklarar isf varför det har funkat på vintern, när marken är frusen…

Men toppen att det hittades och faktiskt inte var så svårt att göra nåt åt som vi trodde när det liksom har funkar ibland men oftast inte. Vi håller tummarna för att det ”bara” var det som felade.


Lite senare grillade vi och njöt av ledigheten innan vi gick in och tittade på Allsången och sen blev det sängen i skaplig tid för vi var trötta båda två.

Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv, vilket inte blev så värst mycket längre än vanligt men skönt ändå. Göran hade åkt till jobbet när jag klev upp och han blir kanske klar idag om allt går bra. Det var iaf inte så mycket kvar för honom, men eftersom han inte behöver vara klar förrän i början av augusti så kan han ta det lite lugnt om han vill.

Jag har en egen dag att njuta av ingenting på så vi får väl se vad jag tar mig för. Musik, kaffe och lite fotografering, kanske.


Jag önskar er en fin dag!

Inga kommentarer: