fredag 19 juli 2013

Nöjd tjej, fina blommor och skippad städning

Inte blev det nåt städat igår inte! Så det vill till att vi drar av med dammsugaren idag, om vi inte ska få en kollektiv allergichock här nästa vecka.

Men det var en härlig ledig och solig dag, t.o.m. för varm för mig som hellre svettas ihjäl än fryser ihjäl, om jag måste välja. Jag var tvungen att gå in och svalka mig mellan varven (drack varmt kaffe och blev ännu svettigare).


Göran hämtade ut nåt beställt till bilen, vad det nu var, och fixade det innan kvällen, jag tror det var nåt hjullager, eller nåt. Vi kan ju behöva bilen lite under veckan som kommer, om Sandra tröttnar på att vara hemma hela tiden. Om vi nu hittar nåt lagom att fylla dagarna med när man inte klarar att vistas bland folk. Det är ju folk överallt.

Men det blir iaf lite lättare med en bil, om inte annat kan vi ta en biltur om Sandras humör eller vädret inte är med oss nån dag. Ja, vad hittar man på, liksom? Vad enkelt det vore om man kunde delta i livet. Å andra sidan slipper vi spendera en halv förmögenhet på en massa sommaraktiviteter.

Sandra var pigg och glad när hon kom hem och hon hade plockat blommor till mig. Sa hon iaf, men i boken stod det att hon hade plockat blommor till chauffören. Jaja, det var jag som fick dom… J


Eftermiddagen och kvällen flöt på bra, med fortsatt gott humör och längtan till fritids. Lite oro och låsningar över att Göran var i garaget, men det gick över så fort han var klar med bilen.

Vi är såå tacksamma över att vi har ett jättebra fritids/korttids som funkar så bra och där Sandra trivs. Det är värt hur mycket som helst. Idag blir det fritids igen, innan en veckas ledighet börjar. Sen har vi långledigt, och det kan ju behövas, kanske ;)


Jag önskar er en fin dag och skön helg!

Inga kommentarer: