onsdag 3 juli 2013

Öronsus och storstadsbrus

Igår hade jag en sån där egen skön dag. Göran jobbade och jag hade i stort sett bara mig själv att ta hänsyn till, och det är minsann inte så dumt ibland. Det händer inte så ofta och då är det ju mest bara skönt.

Förutom att slappa med Spotify och dricka kaffe så blev lite ärenden gjorda. Frissan och några små inköp på vägen hem. Ja, mer blev det inte och jag sket i den där dammsugningen, faktiskt.


Jag tog emot en massa spackel och undergolv som Göran behöver till sitt jobb, och chauffören ringde på och undrade om vi verkligen skulle ha tre pallar innan han backade in hela halva lastbilen på tomten ;)

Såå mycket var det faktiskt inte, jag har varit med om värre och delar av leveransen, dvs ett par mattrullar á 150 kg kom i måndags, och ett par till är väl på väg, tror jag. Golvläggare är ju inte det bästa yrket för Görans utslitna kropp, precis.

Nåja, han kom hem och hämtade en massa spackel, frampå eftermiddagen, men sen åkte han tillbaks och jobbade ett par timmar till medan jag fortsatte Spotifya och dricka kaffe.

Göran har alltså jobbat och slitit och jag har slappat och slöat, men jag tror vi gäspade lika mycket båda två i tv-soffan sen. Man blir ju trött av både för mycket och för lite att göra, men jag gissar att jag hade lättare att komma ur sängen i morse än vad Göran kommer ha när jag ska väcka honom om en stund...


Eftersom Göran ska jobba en del framöver nu, så har jag bokat en dagstur till Stockholm om ett par veckor. Jag är ju uppväxt där och saknar storstadsvimlet ibland. Helst hoppas jag på lite sällskap och en dag på Grönan, men i annat fall så är en heldag ”på stan” inte heller fy skam. Man får inte roligare än man gör sig J

När vi har morronfixat klart här, så hoppas vi på ett lyckat besök hos öronspecialisten med Sandra. Vi åker ju dit båda med henne, eftersom det underlättar att vara två, så vi ska hämta henne på korttids och sen får vi se hur resten går och om det finns nån hjälp att få för hennes krånglande öron.

Imorrn är hon ledig för ett tandläkarbesök och på fredag är det fritids och Göran ska ju jobba efter besöket idag och resten av veckan, om kroppen håller.



Må bäst!
♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Bellan sa...

Håller tummarna för att öronbesöket blivit lyckat!

Hade jag inte haft för långt så hade jag kommit på stört! Hoppas du får sällskap av nån annan så du får det riktigt trevligt!

Kramar om dig <3
//Bellan

Photo by Maria sa...

Låter som att du hade en härlig slappedag, och visst kan man bli trötter av det med..

Sthlm låter som en bra grej =) Gillar ju den staden, att gå runt och bara strosa..

Kram Mia