lördag 27 juli 2013

Full rulle, kanelbulle

Det blir inte mycket tid över att skriva på just nu. Sandra somnar sent och vaknar tidigt, troligtvis för att hon sover hela nätterna (antar jag iaf) och dagarna går i ett. Men eftersom jag skriver i word lite då och då när jag får en stund över, så blev det nu ett inlägg tillslut.

Lite skört och gnälligt har det varit mellan varven, men i det stora hela har det mesta flutit på bra med rätt anpassningar och så få krav vi har kunnat. En del har vi njutit av sommaren, men skörhet och värme har gjort att Sandra har mått bäst inne. Hon har ju förstås velat ut, och lite sånt funkar med hjälp av parasoller och poolen.


Igår skulle jag till sjukgymnasten igen. Och det var väl inte jättekul, precis. Det är väldigt lätt att skjuta upp övningarna, eller rent av hoppa över dom helt vissa dagar, eftersom det gör ganska ont att göra dom. Och ondare blir det väl ju mer jag slarvar… Så jag blev ordentligt tejpad om axeln och lite tillsagt att vara duktigare med träningen. Så det är väl bara att bita i det sura äpplet då.

Det hade blivit ganska mycket värre nu, faktiskt. Värre än när jag kom första gången… Jag hoppas innerligt att vi är rätt ute, och det bästa sättet att ta reda på det är ju att göra övningarna som jag ska. Så jag ska försöka vara riktigt duktig till nästa besök om en vecka, så hoppas jag att det iaf inte blir sämre.

Efter det så besökte vi en marknad, ett par timmar innan dom öppnade. Då är det ju öppet, fast det inte har börjat, och därmed ganska mycket färre besökare än det kommer att vara resten av helgen.


För eventuella nya eller tillfälliga läsare så fixar inte Sandra folksamlingar, eller i stort sett inte folk öht. Och av den anledningen så har vi även en rullstol, som används för att hjälpa henne klara av folksamlingar någorlunda.

Det blev godis och en ballong som har samma färg som skoltaxin, minsann. Sandra var mycket nöjd efter sin lilla marknadstur och resten av dagen blev lugn.


Idag ska jag försöka ta mig till samma marknad och göra lite inköp på egen hand. Det går ju inte att ha egna behov när Sandra är med, så igår var allt Sandra-anpassat. Det är ett par saker jag ska se om jag hittar, sånt som brukar finnas på marknader, annars är det väl inte nåt speciellt. Mer än att jag tycker det är roligt J

Hoppas ni har en skön helg!

.

4 kommentarer:

Johannes mamma sa...

Hoppas du får ordning på din axel. Jag har också en axel som smärtar men med 3 besök hos naprapat och naturligtvis lite egna övningar har det blivit bättre; men bra är det inte här heller.Det är så lätt att glömma övningarna:(

Anonym sa...

Gabriella har ju också rullstol. Mest pga hennes neuropati förstås, men vi ser även det positiva resultatet att hon kan känna sig lugnare i folksamlingar precis som Sandra.
Vad jobbigt att du blivit sämre!
Kramar!

Photo by Maria sa...

Ja ta nu och gör dina övningar fru Gustafsson!!!! Lyssna på frk Mia ;)

Skönt att kunna gå på marknaden innan öppningsdax så att Sandra med får det kul och inte blir stressad =)

Hoppas du hittade vad du sökte på marknaden.. Jag älskar ju marknader men i år blir det inte så mycket sånt då jobb har kommit i vägen..

Ha en fin söndag..

Kram Mia

Bellan sa...

Kikar in här snabbt och läser. Härliga marknadsbilder. Hoppas du kom iväg dit sen på egen hand också.

Kramar i sommaren <3
//Bellan