söndag 7 juli 2013

Skört och skönt

Nu har vi haft uppkoppling här sen igår em nån gång, tror jag. Iaf dom gånger jag har hunnit kolla, för det var en rätt intensiv dag igår. Sandra mådde inget vidare utan var både grinig och snorig, så vi får väl se om det är pollen den här gången också eller nåt annat på gång.


I skrivande stund sover hon, men det är på övertid så hon hinner nog både vakna och äta frukost innan jag får det här publicerat och klart, för jag hann inte förbereda nåt inlägg igår.

Göran och Sandra var ute en stund på fm, och vädret strålade så vi grillade. Mer orkade inte damen så resten av dagen fick bli med film och ”klippa tidningar” som hon gör när hon inte orkar nåt annat.


Sandra var så skör på fm att jag vackert fick hålla mig inne. Visserligen hade jag mat att förbereda, men jag längtade ut till solen, så när Sandra hade landat i soffan, lämnade jag över till Göran igen och tog min Spotifylista med mig till solstolen. Stunder av njutning!

Idag får Sandras mående avgöra vad vi gör. Eftersom hon sover än så är hon troligtvis inte helt pigg iaf ;)


Kommande vecka är det meningen att Sandra ska till korttids och vi få lite långledigt igen, för andra gången på det här sommarlovet. Göran har planerat sitt jobb lite för att kunna vara ledig, det är den största (och enda?) fördelen med eget företag, så vi kan ta lite semester tillsammans. Om nu damen kommer iväg och vi håller oss på benen.

Vad vi ska göra vet jag inte, men att vara lediga i fem dagar utan planering och tider att passa är det bästa som finns. Eller, det är det ju förstås inte, men snudd på ;) Vi behöver inte ha mer för att må bra iaf.


Jag avslutar med att påminna er om att gå in på Neurobloggarna och läsa om veckans tema som är ”Diskriminering” Själv har jag inte råkat ut för något sånt och har därmed inget att bidra med i det ämnet.


Må gott och ha en fin dag!
♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Gunnel sa...

Pollensäsongen kan verkligen sätta käppar i hjulet för många. Rasmus har också blivit allergisk nu i sommar och blir väldigt trött av sina tabletter. Hoppas ni får en skön semester. Kram

Anonym sa...

Låter skönt med dagarna som är helt oplanerade.
Hoppas damen är mindre skör idag.

Diskriminering... jag har inte varit inne på neurobloggarna på ganska länge tyvärr. Orkar inte med varken forum eller nätverk eller grupper. Det blir för mycket.

Men en sak som återkommer i min hjärna när det gäller diskriminering är diskussionerna i Gs boende om djur. Först hade hon ju en kanin som på mina order fick följa med när hon flyttade. Sen bestämdes att personalen inte fick hjälpa till att städa kaninburen. Och det kunde hon ju inte själv så då fick jag vackert åka dit och göra det. Sen dog kaninen och en katt flyttade in hos henne (fast det var gruppboendets katt så inte hennes), men när den bet en personal avlivade de kissen och det blev stort hallabalo kring det, förstås. Sen har det ju diskuterats nytt djur men kommunen säger nej.
DET tycker jag är diskriminering. Andra människor kan skaffa djur men inte funktionshindrade. Det är orättvist.

Jaja, så tycker jag alla fall :-)

Kram!