torsdag 18 juli 2013

Härliga sommar

Bredbandet funkar! Bara en sån sak J


Det blev inte mycket gjort igår så det finns inte så mycket att berätta. Varmt och skönt, lite fika ute med Sune, och jagande av småkryp med kameran tills Göran kom hem ganska tidigt, efter att ha avslutat jobbet han har hållit på med ett par veckor.

Vi njöt en stund av solen innan Sandra kom hem vid halv tre, och hon var glad och nöjd, men lite trött. Hon sa att hon bara hade ätit fil till lunch, och om det stämmer så kan det varit orsaken till att hon var trött. Och att hon hade lite för mycket kläder på sig och var ganska varm och dåsig.

Lite påfyllning av vatten, en banan och middag tidigt fick det bli. Sen försökte jag locka med en ledig dag som idag, och bad i poolen hemma, för jag tyckte det skulle vara lite mysigt. Men inte Sandra! Hon ville till fritids så då fick det bli så, helt enkelt. Härligt att hon trivs så bra, även om jag skulle gilla om hon valde oss här hemma ibland…

Men det är ju snart helg och då hoppas jag att hon är lite pigg fortfarande, för dom har lovat badväder och då är det ju skönt att passa på. Sen är hon faktiskt ledig en hel vecka, så risken finns ju att vi hinner tröttna lite på varandra ;)

Eftermiddagen och kvällen gick bra och damen piggade på sig lite och var bara lagom kvällstrött sen, efter mat och kvällsrutiner. Inga utbrott och ingen skörhet så hon mår alldeles säkert bra just nu. Härligt!


Idag får väl Göran och jag passa på att njuta lite för oss själva då, eftersom Sandra inte ville vara med. Ja, det blir väl städning eller nåt, gissar jag, för sen hinns det ju inte med nåt sånt på hela nästa vecka…

Neurobloggarna har tema ”Inkludering” just nu. Gå gärna in och kika. Jag har inte riktigt haft tid att engagera mig i nåt temainlägg på ett tag, men som tur är så är vi fler och alltid är det nån som orkar/har tid. Vi tar gärna emot bidrag och det är bara att skicka en länk till oss på vår fb-sida, så publicerar vi det. Bara det är ett temainlägg inom npf och inget annat.Ha en fin dag!

1 kommentar:

Bellan sa...

Härligt att Sandra är pigg nu! Hoppas det håller i sig nästa vecka också så den veckan blir en bra vecka för er alla!

Kramar om er <3
//Bellan