lördag 13 juli 2013

Korttidsglädje och tejpningar

Det hände just inte så mycket igår, mer än att Göran åkte och förberedde lite på jobbet inför nästa vecka och jag dammsög.


Strax innan Sandra kom hem hade jag tid hos sjukgymnasten och blev tejpad över ryggen som värsta elitidrottaren. Vi ska testa om axeln håller sig lättare på plats med hjälp av tejpen och i bästa fall får jag lite träningsvärk om nån dag. Då gör den nytta. Övningarna ska jag fortsätta med och tejpen ska göra att rätt muskler jobbar.

Eftersom jag har gått så länge innan jag sökte för axeln så kunde det ta längre tid att få bukt med det, sa han. Men inom tre månader bör det hända nåt om vi är rätt ute, så vi håller en liten tumme för det då J


Sandra var rätt grinig när hon kom hem, men det lugnade sig när hon landade i soffan med film och glass. Ibland äter dom ordentlig lunch på korttids, och ibland bara kräm, och kräm står hon sig inte på ända till middagen. Det stod inget i boken, men Sandra sa att hon hade ätit kräm, så det kan ju varit orsaken till det tappade humöret.

Eftersom hon äter middag ganska tidigt, så brukar hon inte få så mycket till mellanmål, utan hellre nåt litet fika eller en frukt när hon ser på tv senare. Dilemmat är ju att hon måste bli klar med alla rutiner och kvällsbestyr innan hon blir för trött, nämligen, och det är innan Bolibompa börjar klockan 18.00.

Men hon hinner ju bli hungrig igen innan hon somnar vid elvatiden när hon äter middag redan halv fem… Rör vi till det för mycket, för sent, så slutar det bara i utbrott.

Nåja, efter middagen sen så var humöret iaf bättre och hon visade stolt upp sina snygga naglar hon hade fått fixade på korttids. Det är en av personalen som brukar ha lite manikyr med Sandra och det kan jag tro att hon gillar J


Jag önskar er en skön lördag!
(Pst! Bredbandet har funkat i ett helt dygn, bara en sån sak!)
♥ Kram ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad snyggt, påminner om en gul giraff med glitter ;-)
Kram
/Magdalena