fredag 12 juli 2013

Stormande semester och dålig koppling

Det blev en skön ledighet tillslut iaf, även om det blev en dag senare än tänkt. Vi har haft det toppen och jag har inte ens haft migrän! Det ni!

Vi tog cyklarna och husbilen och åkte iväg en sväng, men nån cykling blev det just inte för den dagen vi kunde cykla på (i onsdags) var det stormande vindar och regnväder. Det var ju inget att göra åt den saken, så vi roade oss så gott vi kunde och mysigt hade vi ändå.

En prommis med regnkläderna för att köpa lite fikabröd på förmiddagen och det hör minsann inte till vanligheterna i vår familj.


På eftermiddagen blev det ett restaurangbesök och man får ju precis så roligt som man själv bestämmer ;)


Göran åt en supergod pizza och jag åt en supergod röding. När min mat var slut högg jag in på Görans, för min portion var typ halv. Men en mycket god halva iaf och Göran orkade inte hela sin för den var mäktig med massa olika ostar och pålägg.


På väggen stod det Irish coffee 70:- och det blev vi sugna på i ruggvädret efter maten. Men det hade dom inte?? Tips att stryka över det på väggen då, eller?

Nåja, stället bredvid hade så vi fick efterrätt ändå.


Ingen har hört av sig från korttids, så jag antar att Sandra också har haft det bra. Inga sjukor vad det verkar iaf, och hon trivs ju bra på korttids så det har säkert inte gått nån nöd på henne.

I em kommer hon ju hem igen och Göran får ta emot för jag ska till sjukgymnasten just vid den tiden. Det ska bli spännande att se vad han säger, tyvärr har det nog inte blivit nån vidare förbättring än, men det är kanske i sin ordning å andra sidan, vad vet jag om sånt?!

Nån vidare uppkoppling har vi inte, men vi får väl hoppas att Bredbandsbolaget jobbar på det, som dom har meddelat oss.

Angående AC:n, jodå det finns knappar och olika inställningar på den. Vi får väl se om vi orkar lägga energi på att lämna tillbaks den. Anledningen tror jag är att Sandras rum är för litet så det blir för mycket fukt, för vi testade den på nedervåningen, där det är större yta, och då funkade den jättebra.

Såna där fläktar som jag tror att mariellejohnsson menar har vi ett par stycken och det är ju bättre än inget, men dom kyler ju inte ner luften mer än att det känns skönt precis framför dom.


Ni får ha en fin dag och det är ju helg igen (?) man blir helt dagvill när rutinerna ändras.. Trevlig helg på er, med andra ord!


♥ Kram ♥

3 kommentarer:

mariellejohnsson sa...

Vad mysigt ni har haft det!
Kram!

Bellan sa...

Jag tycker det ser ut som att ni haft en härlig liten tripp med husbilen. Speciellt Göran ser ju nöjd ut ;) :)
Gott och mysigt! Den däringa Irish Coffee-skylten skulle du ha plockat ner åt dem!

Hoppas Sandra mår prima när hon kommer hem idag också!

Kram på dig finaste i värmen ♥

//Bellan

Photo by Maria sa...

En mysig liten resa trots regnet.. och Irish är ju inte dumt som efterrätt =)

Kram Mia