torsdag 23 maj 2013

Tandläkartider och snygga sandaler



Det kom ett mail från korttids igår morse om att Sandra hade lurat till sig någon annans sandaler på morgonen.

Nu hade det ju blivit lite jobbigt för Sandra när personalen upptäckte det, så hon hade fått ett utbrott, vilket så klart inte är så roligt, men annars var det ändå lite komiskt alltihop, tycker jag. Kan liksom se henne framför mig när hon tar tillfället i akt när hon fick syn på ett par snygga sandaler, skotokig som hon är.

Personalen löste det dessutom bra och lät henne ha sandalerna till skolan. Man väljer sina strider lite och hemma tyckte Sandra nog att hon skulle behålla dom, men gick med på att vi lämnar tillbaks dom igen J


Det hände inte jättemycket här hemma igår. Jag lagade lasagne så det räckte till både Sandras middag och fyra formar i frysen. Undertiden åkte Göran och fixade med ett bankomatkort till Sandra, det är ju bra om det är klart innan hon får aktivitetsersättning.

Roligare än så blev det inte av igår. En kallelse till tandläkaren för Sandra som jag ringde och ändrade lite på så hon får komma till tandhygienisten istället, som det funkar så himla bra med.

Skulle det vara nåt att åtgärda som inte hon kan fixa så får det bli en kallelse till specialisttandvården, och några andra blandar vi inte in ”bara sådär” på Sandra. Det blev en tid efter skolavslutningen, så hon behöver inte ta ledigt från skolan och det är ju toppen när det går att ordna.


Sandra var på gott humör när hon kom hem, så det var ju skönt på alla sätt och vis. Göran mådde bättre i sin allergi igår och vi ser ju en koppling där. Vi har inte sett nån reaktion på Sandra under dom senaste vårarna, men i år är det kanske extra mycket pollen i luften. Ingen större fara ändå, om det håller sig på den här nivån.

Jaha, ja det blir ju skola resten av veckan för Sandras del, vad det verkar. Vi får väl se vad vi hittar på undertiden, det får väl vädret avgöra. En cykeltur, kanske.


Ha det fin-fint!


♥ Kram ♥

1 kommentar:

Annelie L sa...

Hahaha, den lilla godingen, klart att hon ville ha ett par snygga sandaler när dom stod där och lockade.Tur att det löste sig till det bästa.
Ha nu en skön dag och passa på att vila på er rast <3
Kram Annelie