onsdag 29 maj 2013

Cykelväder med ovilda svin

Efter Görans läkarbesök tog vi lite picknick med oss och cyklade på en lite längre tur än vad min kondis har orkat på ett tag. Nu gick det riktigt bra och var skönt på alla sätt och vis.


Förutom att nästan den enda rastplatsen vi har inte gick att rasta på, för där låg det tre döda och halvruttna vildsvin. Uäck! Det gottade inte lukt precis…

Men vi hade ju ingen fin-picknick med oss, så det gick bra på stående fot också. En bra bit ifrån den där före detta rastplatsen, ska jag kanske tillägga.


Nåja, resten var toppen och perfekt med jätteskönt väder och faktiskt ganska okay med ork. Väl hemma pustade vi i solen med varsin öl och lite senare tände vi grillen. Ännu en skön ledig dag, med andra ord.

Idag ska jag ringa tandläkaren igen, för det gick sönder en tand igår. Roligare saker finns det ju att slösa sin lön på, men det är inte mycket att gnälla över, man får väl vara glad att man kan få tänderna lagade iaf.


Bellan undrar vart vi ska åka i höst, och hon har fått svar på annat sätt. Ni som inte känner mig får tåla er tills det kommer i bloggen i efterhand J


Jag önskar er en in dag!
♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Härlig tur, ja förutom vildsvinslukten då =( Varför låg det där kan man ju undra..

Ha nu en bra dag och hoppas det går bra hos tandläkaren..

Kram Mia

Bellan sa...

Tack för svaret :)
Vilken härlig cykeltur ni fick - förutom det där äckliga då!
Tandläkarbesöket var ju mindre trevligt förstås....

Kramar <3
// Bellan