torsdag 16 maj 2013

Lediga njutningar och ridande planeringar


Vilken superhärlig dag vi fick igår, om än lite kylig. Den började med en cykeltur och en aningens lite bättre flås än förra försöket. Det blir nog bra det här innan sommaren är slut ;)


Innan Sandra kom hem hann vi njuta av solen med grillad kyckling till lunch. Vi kan ju inte så ofta grilla på kvällarna, iaf inte när Sandra är hemma, så vi passar på när tillfälle dyker upp, som vi alltid gör med det mesta.

Sandra var trött och skör när hon kom hem, men vi sa att vi försöker med skoldag idag iaf, eftersom det är invänjningsdag med Jane. Då är det bättre att damen är hemma imorgon, om hon fortfarande behöver en ledig dag. Förhoppningsvis har hon sovit ikapp sig inatt så det går bra ändå.

Jag tror visserligen att det är dom nya kläderna som håller humöret uppe här nu, för hon ser lite trött ut. Men vem är inte trött på morgonen?!

Nästa vecka skulle det vara ridning i skolan egentligen, men dom ringde igår och vi kom fram till att skippa den eftersom det också är en invänjningsdag med Jane och det känns ju viktigare, även om Sandra gillar ridningen jättemycket.

Hon blir fortfarande lite uppe i varv när det är ridning, så att Jane skulle följa med kändes inte som ett bra alternativ just nu. Förhoppningsvis hinns det med under nästa termin istället, om ridningen fortsätter så Sandra hinner bli lugn i situationen.

Så bra att dom ringde från skolan redan igår så jag kunde ändra på schemat innan Sandra kom hem och började längta efter ridningen. Nu stod det ”kök” på måndags-schemat när hon kom hem från korttids, och köksaktiviteter gillar hon också så det blev inga protester.


Jag fick ett tips när vi hade möte på korttids förra veckan om en ridskola som kanske kan anpassa sig lite efter Sandras behov framöver. Men det gäller ju inte förrän Daglig verksamhet börjar, troligtvis till våren -14 då. Men vi hoppas att det kommer fungera iaf, eftersom det är ett stort intresse hos Sandra.

Ha en fin dag!

♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

NUUU har jag läst ikapp!!
Vad mycket ni har som fungerar bra runt Sandra, men jag förstår ju att det varit mycket slit av er föräldrar för att komma dit. Härligt att ni kan njuta av lite cykelturer emellanåt nu när det blir lite varmare.

Ha en finfin dag och kram på dig ♥
//Bellan