onsdag 15 maj 2013

Shoppingdags igen


Igår blev det köpt lite fler långbyxor till Sandra som jag ska sy upp så fort hon har provat dom jag sydde upp sist, så jag vet om det blev rätt mått.


Sen blev det några underlakan också, för det började sina lite i det förrådet med. Men nu är det nog snart bara min egen garderob som väntar på påfyllning, tror jag.. Vi får väl se om jag hinner så långt innan det är dags att börja om igen, haha!

Tunna sommarbyxor till Sandra är väl det som vi inte har hittat några, och som är lite akut. Men finns det inte så finns det ju inte. Det är inte ”bara” att hitta rätt kläder till Sandra som duger, så vi får väl vara tacksamma att vi iaf hittade jeans med alla krav vi har.

Hon blir alltid jätteglad när hon får nåt nytt, och om hon skulle vara med i affären så skulle hon vilja ha precis allt vi frågade henne om, så det gäller att veta vad hon accepterar och inte. När hon har haft det nya en eller ett par gånger så vägrar hon om hon inte gillar det, hur glad hon än blev när hon fick det.

Jaja, det är ju inte så mycket att göra åt, vi får väl fortsätta hålla utkik efter sommarbyxor, helt enkelt.


Så mycket mer hände inte igår, men medan vi var och shoppade så skingrades iaf regnmolnen, fast nån cykeltur orkade vi inte direkt utan det blev lite städning gjord istället.

Så fixade Göran en god sallad till tisdagsmyset i tv-soffan och sen blev han så trött så han somnade före åtta! Så det var vår lediga kväll det, men jag mös med Sune och hockey så det gick väl ingen större nöd på mig.

I eftermiddag kommer Sandra hem och vad vi hittar på innan dess vet jag inte, men troligtvis inga större utsvävningar.

Må så gott!

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: