söndag 26 maj 2013

Legofest

Igår var det en bra dag. Visserligen gick det ganska mycket i ett hela tiden, men Sandra var på bra humör och gick ju t.o.m. in i sitt rum själv en stund efter maten, precis lagom så jag hann hälla i mig lite kaffe och få klart gårdagens inlägg.

Sen ville hon ha sällskap så det blev lego för hela slanten hela eftermiddagen. Lugnt och mysigt var det ju, men nåt annat blev inte gjort, precis.

Sandra hälsar på hemma hos taxi-chauffören

Korttidsväskan går inte att packa när Sandra är i sitt rum, så den måste jag ta itu med idag. Ridväskan ska också packas, om vi inte hinner få meddelande från läraren i skolan innan jag hinner börja med den, så vi får reda på om hon är frisk och det blir ridning eller inte. Jag hoppas ju det, för det är väl ungefär vad Sandra har pratat om sen hon kom hem i fredags.

Adorno (vet ej stavningen, Maria) får vänta i stallet

Idag ville Sandra gå ut, så jag hoppas det blir väder för det så jag kan få väskorna packade här i lugn och ro. Jag måste ju ha en plan B klar, utifall det står i meddelandet att det inte blir nån ridning, så det får bli en hög med ridkläder framlagt så länge, och en hög med andra kläder gömt.

För får Sandra reda på att det ”kanske inte blir ridning om Maria är sjuk” så blir hon jätteorolig. Får hon beskedet när vi vet, så blir hon bara besviken om det inte blir nåt, och det är en väldans skillnad. Dessutom händer ingenting än fortsatt ”längtar till ridningen” om det blir ridning som planerat, och det vore ju det bästa.

Här är det morgonrutiner mellan raderna, fast det är ju inget som syns när inlägget är klart. Lite okoncentrerat känns det iaf, men så blir det när jag prioriterar att sova lite längre på morgnarna, och för det mesta har jag ju inlägget nästan klart redan kvällen innan, men igår hanns det inte med så mycket mer än att få gårdagens inlägg färdigt.

Hos taxi-chauffören är det fest


Jag önskar er en fin söndag!
♥ Kram ♥

1 kommentar:

Johannes mamma sa...

Sandra verkar gilla sin taxichaufför väldigt mycket.
det gör vår Johannes också; fast han har flera stycken. Konstigt nog har han accepterat att det är olika personer som kör honom. Men han har ju alltid assistent med sig i taxin också.
Du är min idol sa han häromdan till sin favoritchaufför. Det är stort för Johannes att säga så.
Då värmer det i hela själen!
Ha en fortsatt bra helg och hoppas Sandra kommer iväg på sin ridning!