onsdag 8 maj 2013

En skön dag


Jag är inte den som bekymrar mig över vädret och pratar väldigt sällan om det, men oj vilken härlig dag vi fick igår! Vi har väl inte haft jättetur med vädret i vår för även om solen har strålat en hel del så har dom regniga dagarna prickats in på våran ledighet. Men igår var det ledigt och kanonväder på samma dag.


Vi började med en cykeltur och packade lite picknick med oss att rasta med nånstans. Men ojojoj, så himmelens otränad jag var! Lite beredd på det var jag ju, för det har inte blivit särskilt mycket motionerande den senaste tiden. Åren, typ…

Så rundan blev mycket kortare än vi först hade tänkt, men skönt som attan var det ändå och den lilla picknicken njöt vi av i varsin solstol hemma sen.

På eftermiddagen tände vi grillen och njöt av lite gott i solen medan den ännu var varm och skön, och efter det var det dags att gå in lagom röda i ansiktet.


Mys i tv-soffan fick avsluta dagen och idag är det möte på korttids innan Sandra kommer hem.

Jag lever fortfarande på minnena efter en superhärlig helg och saknar gänget. Det är synd att vi bor så långt ifrån varandra, för vi behöver nog såna här träffar då och då. Bara att få känna att det annorlunda livet är lika annorlunda hos alla andra är så skönt så det går inte att beskriva för dom som inte har upplevt det.


Må så gott och trevlig helg till er som blir lite långlediga nu.

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Låter som du har det fortsatt bra, härligt ! Saknar massor och ler fånigt då och då när saker poppar upp från helgen. Hoppas den känslan kan bestå länge, tills vi ses igen och fyller på med nya galenskaper !! Kramar

Photo by Maria sa...

En härlig dag verkar det som att ni hade =) Hoppas du sluppit träningsvärken ;)

Ha nu en fin Kristiflygaredag..

Kram Mia