torsdag 30 maj 2013

Glada miner


Gårdagen började med att boka tandläkartid och jag fick komma dit redan igår eftermiddag. Sen ringa till skolan och meddela att det skulle bli Göran som tog emot Sandra när hon kom hem, så dom kunde förbereda henne på det.

Det brukar inte bli några problem om hon bara får veta det innan. Nu hann jag ju hem före Sandra, men eftersom vi inte visste det så fick Göran möta. Det är bättre att ändra så Sandra får rätt information än att hon får en överraskning när det inte blir som hon förväntar sig.

Det var en solstråle som kom hem, och hela kvällen gick jättebra. Det hade gått bra i skolan och på korttids också och damen var nöjd. Trött efter ridningen hade hon blivit, men det var väl inte så konstigt så som hon hade väntat och längtat.

Nu hinner hon bara rida en gång till innan sommarlovet, så nån rutin hinner det inte bli, och nästa termin vet jag inte om hon kommer fortsätta att rida. Dels går hon ju på ”övertid” i skolan och dels kommer mer fokus läggas på invänjningen, men det vore roligt om ridningen fortsatte för den älskar hon verkligen.


Idag ska jag till frissan, betydligt trevligare än gårdagens tandläkarbesök. Några andra planer finns inte än så länge, så det blir nog lite slappa resten av rasten.


Det är inte klokt vad fort det går, snart är det ju sommarlov! Jag önskar att man kunde bromsa lite, och hinna njuta av dom bästa årstiderna som är just nu. Ha det nu så fint, ni som kikar in här!
♥ Kram ♥

2 kommentarer:

Bellan sa...

Ja, fy vad tiden går! Turbo har avslutning redan på tisdag.

Det vore ju tråkigt om det inte blev nån ridning för Sandra sen, när hon verkligen gillar det så mycket! Hoppas det löser sig!

Ha en kanonfin dag idag!
Kram från mig till dig <3
//Bellan

Tina sa...

Bara håller med er Bellan och Nina , hjälp vad det går undan ! Saknar er massor ! Hoppas ridningen går att lösa eftersom hon gillar det så mycket ! Kramar och må bäst !!